Cork Sale


www.corkshopbcn.com

Aconseguir Visites PāGines Web


www.bredax.com

Cabezal LáSer


www.bitmakers.com

Ser Primero En Los Buscadores


es.bredax.com
Enllaįos patrocinats
AutķMatas Ladder

www.bitmakers.com
Barrera ĶPtica

www.bitmakers.com
Mantenimiento De Ascensores En Girona

www.sigma.cat
Recursos Para Maestros

www.jugueteseducativos.org
Meritxell Huertas

www.audioencatala.cat
Joguines De Fusta

www.joguineseducatives.cat













Rādio especialitzada amb enregistraments de temātica

Cuina

Voleu enllaįar a aquesta pāgina des d'una altra pāgina, bloc, fōrum, o correu electrōnic? Us ho posem fācil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaį directe

Cuina

Tomāquets per a tots els gustos - 09/07/16

audio

El Suplement

El Suplement Hem analitzat les diferents varietats de tomāquets amb Jordi Daunés, de la Fruiteria Torrent, del Mercat de Santa Caterina.. Pere Tāpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els colˇlaboradors habituals del "Tāpias variades". - 2016-07-09

Les millors amanides d'estiu - 03/07/16

-

El Suplement


La Paquita Rexach del restaurant Hispānia d'Arenys de Mar ens ha donat les claus per fer una bona amanida. Amb ella i els oients hem comentat receptes d'amanides d'estiu.. Pere Tāpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els colˇlaboradors habituals del "Tāpias variades". - 2016-07-03

Les millors amanides d'estiu - 03/07/16

-

El Suplement


La Paquita Rexach del restaurant Hispānia d'Arenys de Mar ens ha donat les claus per fer una bona amanida. Amb ella i els oients hem comentat receptes d'amanides d'estiu.. Pere Tāpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els colˇlaboradors habituals del "Tāpias variades". - 2016-07-03

La moda dels sucs verds. Quines sķn les millors receptes? - 02/07/16

-

El Suplement


Amb la Marta Castells, autora del llibre "Vegana i catalana", hem parlat de la moda dels sucs verds i de la millor manera de preparar-los.. Pere Tāpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els colˇlaboradors habituals del "Tāpias variades". - 2016-07-02

Les claus d'un bon suc verd - 02/07/16

-

El Suplement


Amb la Marta Castells, autora del llibre "Vegana i catalana", hem parlat de la moda dels sucs verds i de la millor manera de preparar-los.. Pere Tāpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els colˇlaboradors habituals del "Tāpias variades". - 2016-07-02

Totes les possiblitats culināries del cava al "Tapias variades" - 25/06/16

-

El Suplement


Hem recopilat receptes amb cava amb l'enōleg Ālex Torellķ, i amb Xavier Mestres, president de l'Institut Catalā de la Cuina. Pere Tāpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els colˇlaboradors habituals del "Tāpias variades". - 2016-06-25

Totes les possiblitats culināries del cava al "Tapias variades" - 25/06/16

-

El Suplement


Hem recopilat receptes amb cava amb l'enōleg Ālex Torellķ, i amb Xavier Mestres, president de l'Institut Catalā de la Cuina. Pere Tāpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els colˇlaboradors habituals del "Tāpias variades". - 2016-06-25

El secret de l'arrōs a la cassola - 19/06/16

-

El Suplement


Ens ha visitat Quim Marqučs, xef del Restaurant Suquet de l'Almirall, per parlar de l'arrōs a la cassola. Hem comentat algunes receptes i hem diferenciat l'arrōs a la cassola de la paella.. Pere Tāpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els colˇlaboradors habituals del "Tāpias variades". - 2016-06-19

El secret de l'arrōs a la cassola - 19/06/16

-

El Suplement


Ens ha visitat Quim Marqučs, xef del Restaurant Suquet de l'Almirall, per parlar de l'arrōs a la cassola. Hem comentat algunes receptes i hem diferenciat l'arrōs a la cassola de la paella.. Pere Tāpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els colˇlaboradors habituals del "Tāpias variades". - 2016-06-19

Cuinem vedella al Restaurant Occi, de Girona - 18/06/16

-

El Suplement


Amb Pere Tapias i Pep Nogué hem entrat al Restaurant Occi, de Girona, on hem parlat de vedella i hem descobert diferents maneres de cuinar-la. Pere Tāpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els colˇlaboradors habituals del "Tāpias variades". - 2016-06-18
Més enregistraments de temātica Cuina...

DIRECTORI SEMĀNTIC
Personatges relacionats
Pere Tāpias Ferran Adriā Iker Erauzkin Fermí Puig Xavier Solā Pere Mas
Jordi Anglí Jordi Vilā Carles Gaig Pep Palau Josep Sucarrats Toni Mas
Magda Carlas Montse Estruch Nandu Jubany Pau Arenķs Pere Soley Philippe Regol
Gerard Padrķ Martí Tarés Joel Serra Tatiana Sisquella Santi Santamaria Guillermina Botaya
Jordi Estadella Oriol Puig Jordi Duran Jordi García Soler Carme Gasull Jordi Sánchez
Josep Maria Sarri Joan Batllori Pere Puigbert Francesc González Ledesma Mōnica Lķpez Rosa Gil
Ignasi Riera Carme Contreras Santi Teruel Ernest Folch Ricard Ruiz Francesc Ayats
Paquita de Can Nassos Ramon Freixa Marta Carnicero Mārius Serra Mercč Martí Araceli Segarra
Ignasi Domčnech Martín Correa Pere Cornellā Elisa Ruiz Mireia Carbķ Cristopher Germain
Montserrat Nebrera Agustí Colomines Joan Viņallonga Maria Dolors Boadas Josep Maruenda
Š Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Catalā Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUČ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Catalā per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari