Revisions PeriņDiques Ascensors


www.bselevacio.com

Programari Lliure I Codi Obert


linux.bredax.com

Organic Pigments


www.proquimac.com

Rotuladores Copic Precio


www.vpiera.com
Enllaēos patrocinats
MśSica Para Comercios

imaginasounds.com
Laveuses Industriels

www.domuslaundry.com
Jordi Vendrell

www.audioencatala.cat
Empresas De Ascensores

www.ascensorsbaro.com
Profiles For Automatic Door

www.manusa-shop.co.uk
Juguetes Para Peques

www.jugueteseducativos.org













Rądio especialitzada amb enregistraments de temątica

Cuina

Voleu enllaēar a aquesta pągina des d'una altra pągina, bloc, fņrum, o correu electrņnic? Us ho posem fącil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaē directe

Cuina

Tomąquets per a tots els gustos - 09/07/16

audio

El Suplement

El Suplement Hem analitzat les diferents varietats de tomąquets amb Jordi Daunés, de la Fruiteria Torrent, del Mercat de Santa Caterina.. Pere Tąpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tąpias variades". - 2016-07-09

Les millors amanides d'estiu - 03/07/16

-

El Suplement


La Paquita Rexach del restaurant Hispąnia d'Arenys de Mar ens ha donat les claus per fer una bona amanida. Amb ella i els oients hem comentat receptes d'amanides d'estiu.. Pere Tąpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tąpias variades". - 2016-07-03

Les millors amanides d'estiu - 03/07/16

-

El Suplement


La Paquita Rexach del restaurant Hispąnia d'Arenys de Mar ens ha donat les claus per fer una bona amanida. Amb ella i els oients hem comentat receptes d'amanides d'estiu.. Pere Tąpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tąpias variades". - 2016-07-03

La moda dels sucs verds. Quines són les millors receptes? - 02/07/16

-

El Suplement


Amb la Marta Castells, autora del llibre "Vegana i catalana", hem parlat de la moda dels sucs verds i de la millor manera de preparar-los.. Pere Tąpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tąpias variades". - 2016-07-02

Les claus d'un bon suc verd - 02/07/16

-

El Suplement


Amb la Marta Castells, autora del llibre "Vegana i catalana", hem parlat de la moda dels sucs verds i de la millor manera de preparar-los.. Pere Tąpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tąpias variades". - 2016-07-02

Totes les possiblitats culinąries del cava al "Tapias variades" - 25/06/16

-

El Suplement


Hem recopilat receptes amb cava amb l'enņleg Ąlex Torelló, i amb Xavier Mestres, president de l'Institut Catalą de la Cuina. Pere Tąpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tąpias variades". - 2016-06-25

Totes les possiblitats culinąries del cava al "Tapias variades" - 25/06/16

-

El Suplement


Hem recopilat receptes amb cava amb l'enņleg Ąlex Torelló, i amb Xavier Mestres, president de l'Institut Catalą de la Cuina. Pere Tąpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tąpias variades". - 2016-06-25

El secret de l'arrņs a la cassola - 19/06/16

-

El Suplement


Ens ha visitat Quim Marqučs, xef del Restaurant Suquet de l'Almirall, per parlar de l'arrņs a la cassola. Hem comentat algunes receptes i hem diferenciat l'arrņs a la cassola de la paella.. Pere Tąpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tąpias variades". - 2016-06-19

El secret de l'arrņs a la cassola - 19/06/16

-

El Suplement


Ens ha visitat Quim Marqučs, xef del Restaurant Suquet de l'Almirall, per parlar de l'arrņs a la cassola. Hem comentat algunes receptes i hem diferenciat l'arrņs a la cassola de la paella.. Pere Tąpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tąpias variades". - 2016-06-19

Cuinem vedella al Restaurant Occi, de Girona - 18/06/16

-

El Suplement


Amb Pere Tapias i Pep Nogué hem entrat al Restaurant Occi, de Girona, on hem parlat de vedella i hem descobert diferents maneres de cuinar-la. Pere Tąpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tąpias variades". - 2016-06-18
Més enregistraments de temątica Cuina...

DIRECTORI SEMĄNTIC
Personatges relacionats
Pere Tąpias Ferran Adrią Iker Erauzkin Fermķ Puig Xavier Solą Pere Mas
Jordi Anglķ Jordi Vilą Carles Gaig Pep Palau Josep Sucarrats Toni Mas
Magda Carlas Montse Estruch Nandu Jubany Pau Arenós Pere Soley Philippe Regol
Gerard Padró Martķ Tarés Joel Serra Tatiana Sisquella Santi Santamaria Guillermina Botaya
Jordi Estadella Oriol Puig Jordi Duran Jordi Garcķa Soler Carme Gasull Jordi Sįnchez
Josep Maria Sarri Joan Batllori Pere Puigbert Francesc Gonzįlez Ledesma Mņnica López Rosa Gil
Ignasi Riera Carme Contreras Santi Teruel Ernest Folch Ricard Ruiz Francesc Ayats
Paquita de Can Nassos Ramon Freixa Marta Carnicero Mąrius Serra Mercč Martķ Araceli Segarra
Ignasi Domčnech Martķn Correa Pere Cornellą Elisa Ruiz Mireia Carbó Cristopher Germain
Montserrat Nebrera Agustķ Colomines Joan Vińallonga Maria Dolors Boadas Josep Maruenda
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Catalą Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUČ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Catalą per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari