Mad Mattr Bricks


www.jugueteseducativos.org

Blocs Arches


www.vpiera.com

Schmincke Acuarelas


www.vpiera.com

Soluciones Con VisióN Artificial


www.bitmakers.com
Enllaços patrocinats
Empresa De Posicionamiento Web

www.posicionamiento-pagina.com
Reformas De Terrazas Barcelona

www.fullmoon-barcelona.com
Altavoces Behringer

www.unionmusical.es
Especialistes En Cercadors

www.posicionarpagina.com
Decorar Mi Jardin

www.fullmoon-barcelona.com
Tienda Guitarra Online

www.unionmusical.es

Ràdio especialitzada amb enregistraments de

Marc Serena

Voleu enllaçar a aquesta pàgina des d'una altra pàgina, bloc, fòrum, o correu electrònic? Us ho posem fàcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaç directe

Marc Serena, Escriptor

Viatges
Aquests són els programes de les diferents emissores en els que

Marc Serena

apareix com a presentador o en l'equip.

Via lliure

-

Marta Cailà


Entreteniment, informació, música i espectacle, amb Marta Cailà. El Via lliure estrena la dotzena temporada amb grans novetats. Amb el psicòleg i especialista en somnis Jordi Borràs, aprendran a interpretar totes les històries que vivim mentre dormim. La periodista Pati Lainz seleccionarà les cartes al director que publiquen els diaris més interessants i en farà seguiment. En l’àmbit musical, dues novetats: el músic i locutor Xavier Serrano buscarà ‘parelles de ball’, és a dir, cançons que s’assemblen molt, i el Roger Gascón d’’El dia de la Barbota’ i el Franc Lluís d’’Els sulfitos’ entrevistaran altres músics plantejant-los situacions límit. Pels fans de les sèries, els periodistes Ricard Ruiz i Àlex Hinojo obriran el debat: quina és millor, Twin Peaks o Perdidos? Sexo en Nueva York o Mujeres desesperadas? Tindran també la col·laboració del viatger Marc Serena, qui cada mes recomanarà una ciutat que val la pena visitar. --- Informació del programa de la temporada 2011-2012 El Via lliure arriba aquest any a la seva vuitena temporada! I ho fa, com sempre, amb noves propostes per continuar entretenint, divertint i informant els oients els matins dels caps de setmana. Analitzarem la crisi econòmica amb Ramon Adell, catedràtic d'Economia d'Empresa; ens endinsarem a l'aventura amb el doctor Josep Antoni Pujante, president del Club d'Exploració i Aventura; farem book crossing amb l'Emma Aixalà; parlarem de temes insòlits amb el periodista Pedro Palao Pons; aprendrem a comunicar-nos amb l'expert Ferrán Ramón-Cortés; entendrem millor la nostra psicologia amb el coach Santi López-Villa; descobrirem el món animal amb Sergio Makaroff; farem cuinetes als millors restaurants de Catalunya amb la Cristina Gaggioli; us presentarem empresaris desconeguts que estan triomfant tot i els temps difícils amb Genís Roca, i perseguirem els personatges més famosos del món amb Josep Villagrassa.

L'ofici de viure: Navegant per la vida - 27/03/11

audio

L'ofici de viure

L'ofici de viure La navegació és com una metàfora de la vida, on entren en joc molts factors per a la transformació i el creixement de les persones. En parlarem amb Albert Bargués, navegant que ha fet dues voltes al món i ha plasmat l'experiència en el llibre "Paraules al voltant del món", i Rosa Sabaté, directora de l'empresa Nautic Coaching, psicòloga, coach i formadora. Escoltarem també la reflexió del periodista Marc Serena, autor de "La volta dels 25", el Bloc de notes de l'Àlex Rovira i els mails d'amor de Jordi Llavina.. - 2011-03-27


DIRECTORI SEMÀNTIC
Personatges relacionats
Marc Serena Tatiana Sisquella Carme Colomina Núria Ribó Xavier Graset Lola Garcia
Matthew Tree Enric Hernàndez Manel Cuyàs Salvador Cot Enric Juliana Josep Carles Rius
Francesc Valls Lluís Bassets Ramon Tremosa Gemma Calvet Jordi Llavina
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Català Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUÈ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Català per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari