OptimizacióN Web Empresa


www.optimizacionweb.com

Cork Pads


barnacorkexport.com

Reparacion Motores EléCtricos


castelomega.com

Joguines De Fusta


www.joguineseducatives.cat
Enllaços patrocinats
Letras CorpóReas

www.maxdisplay.es
Subvencions Generalitat Ascensors

www.ascensorsbaro.com
Joaquim Maria Puyal

www.audioencatala.cat
Guitarras ElectroacúSticas Yamaha

www.unionmusical.es
Comprar Columpios Infantiles

www.juegosalairelibre.com
Mejora Procesos Industriales

www.bitmakers.com

Ràdio especialitzada amb enregistraments de

Bebel Gilberto

Voleu enllaçar a aquesta pàgina des d'una altra pàgina, bloc, fòrum, o correu electrònic? Us ho posem fàcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaç directe

Bebel Gilberto

Aquests són els programes de les diferents emissores en els que

Bebel Gilberto

apareix com a presentador o en l'equip.

Introfreqüències

-

Isabel Díaz


Amb l'objectiu del descans físic o mental, la pauta del chill out és la no pauta. Una vegada desterrada la dictadura de la pista de ball i lliures de manies auditives estarem preparats per escoltar en una mateixa sessió i en un mateix espai el techno ambiental de Pascal F.E.O.S., el hip hop suau de Gurus Jazzmatazz, la sensualitat brasilera de Bebel Gilberto, la mescla de tradició hongaresa y electrònica de Yonderboi, els ritmes de saló de De-Phazz, la malenconia de A man called Adam, els asian beats de Genetic Drugs o el sabor eivissenc de José Padilla. INTROFREQÜÈNCIES és un programa dedicat a la emergent musica chill out. Un temps de ràdio per mostrar la fusió entre electrònica, jazz, pop, musiques del món... per escoltar noves melodies amb un toc de suavitat o simplement per poder gaudir d'un tema sense necessitat de tancar-lo dins d'un estil de musica determinat. En el pas intermig entre la nit i el dia la musica li prendrà l'espai a la paraula, en una hora en la que la selecció musical habitual del programa es completarà amb l'emissió de sessions d'altres DJs. Sessions que serviran per construir a la imaginació de l'oient atmosferes tranquil·les i relaxants.

Llocs "terrorífics" de Barcelona i propostes d'oci

audio

Extraradi

Extraradi A la Bisecció, el periodista Xavier Muniesa ens proposa quatre llocs de Barcelona que són bastant sinistres i això els converteix en els més indicats per passar-hi la nit de Tots Sants. Ens referim a: la Quinta Forca, el Santet del Poblenou, la Casa del Diable i el Museu de Carrosses Fúnebres. Per la seva banda, el promotor cultural Lluís Fuster ens recomana que anem al concert dels Cola Jet d'aquest dissabte a la Sala Apolo i al de Bebel Gilberto de dimecres 28 a la sala 2 del Razz.. - 2009-10-23

Edició 1 de febrer (1)

-

Tendències


Tendències sonores alternatives  Música amb Peter Pons. Novetats: Mika. Fall Out Boy. El Caçatendències: Little Barrie. Gunga!: The Pyramids. El món fascinant de les Versions: Bebel Gilberto. Van Morrison.
- 2007-02-01

DIRECTORI SEMÀNTIC
Personatges relacionats
Bebel Gilberto Peter Pons Van Morrison
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Català Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUÈ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Català per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari