Lubes Dyes


www.proquimac.com

Controladores DJ


www.unionmusical.es

Solvent Dyes


www.proquimac.com

Pintura Textil


www.vpiera.com
Enllaēos patrocinats
Gestió De Correu

www.bredax.com
Moldes Kinetic Sand

www.jugueteseducativos.org
Oferta Pianos Digitales

www.unionmusical.es
Arena Magica No TóXica

www.jugueteseducativos.org
Tienda Juegos De Mesa

sinpuzzle.com
European Good Wine

www.lescurtes.com













Rądio especialitzada amb enregistraments de

Carles Gaig

Voleu enllaēar a aquesta pągina des d'una altra pągina, bloc, fņrum, o correu electrņnic? Us ho posem fącil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaē directe

Carles Gaig

Aquests són els programes de les diferents emissores en els que

Carles Gaig

apareix com a presentador o en l'equip.

Tąpias variades

-

Pere Tąpias


La recepta del "Tapias variades": Ingredients: - Un producte de la temporada o un tema de l'actualitat gastronņmica. - Un col·laborador com Pep Palau, Santi Santamaria, Assumpta Miralpeix, Carles Gaig, David Solé, Carme Ruscalleda, Pilar Senpau, Pep Nogué o Enric Solé i/o un expert en la matčria que convidem per l'ocasió. - Un grapat d'oients que ens acompanyen cada setmana Elaboració: Escollim un producte o un tema gastronņmic i li treiem el suc al mąxim amb l'ajuda dels nostres col·laboradors i convidats. Després els oients hi posen la seva salsa, que és la grącia del plat. Hi afegim bona mśsica i ho barregem bé. Presentació del plat: Pere Tąpias Fa 12 anys que fem aquest plat i sempre surt bé.

"Quan descalces una magrana, te l'has de menjar rąpidament" - 18/10/15

audio

El Suplement

El Suplement Amb en Pere Tapias i el cuiner Carles Gaig, que regenta un restaurant d'una estrella Michelin, hem conegut les possibilitats de la magrana a la cuina: un producte molt de temporada que utilitzem especialment en amanides, perņ també com a guarnició de carns i segons plats.. Pere Tąpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tąpias variades". - 2015-10-18

Les Tapias variades i l'olla que bull: la samfaina amb en Carles Gaig - 27/06/15

-

El Suplement


Amb en Pere Tapias, Pep Nogué i un cuiner de luxe, en Carles Gaig, que ens acompanya per parlar d'un dels plats més tradicionals de la cuina catalana: la samfaina. Una barreja de verdures sofregides amb tomąquet, que podem menjar sola o acompanyada d'infinitat d'ingredients, com l'arrņs, la pasta o la carn. . Pere Tąpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tąpias variades". - 2015-06-27

La tribu de Catalunya Rądio: Tercera hora - 18/12/14

-

La tribu de Catalunya Rądio


Avui amb en Nandu Jubany hem parlat dels canelons amb el cuiner Carles Gaig ja que probablement és un dels plats que en aquests dies no faltaran a cap taula. Potser són els de la mare o els de l'ąvia o de la sogra. . Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada més, histņries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o anņnimes, que val la pena cončixer. - 2014-12-18

Secció Nandu Jubany a la Tribu. Els canelons amb en Carles Gaig! - 18/12/14

-

La tribu de Catalunya Rądio


Avui amb en Nandu Jubany hem parlat dels canelons amb el cuiner Carles Gaig ja que probablement és un dels plats que en aquests dies no faltaran a cap taula. Potser són els de la mare o els de l'ąvia o de la sogra. . Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada més, histņries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o anņnimes, que val la pena cončixer. - 2014-12-18

Nandu Jubany:"Haurķem de ser més feliēos encara, haurķem d'estar contents sempre" - 29/11/14

-

El Suplement


El cuiner Nandu Jubany Jubany fa un repąs de la seva vida professional i personal. Explica com va aprendre l'ofici a casa, amb el seu pare i la seva tieta, i fora, de la mą de Carles Gaig; com la seva dona, l'Anna, ha estat el puntal de la seva vida i com se sent de feliē en l'actualitat.. Sķlvia Cóppulo conversa cada setmana de forma més ķntima i personal amb un personatge destacat de la vida polķtica, econņmica, cultural i social. - 2014-11-29

Les Tąpias variades i l'olla que bull: receptes originals per aprimar-se - 06/09/14

-

El Suplement


El Pep Nogués ens parla de productes de quilņmetre zero als mercats catalans i Carles Gaig ens explica quč ha esmorzat. Escoltem quč pensava Josep Pla del meló amb pernil i resolem els dubtes dels oients. I us expliquem tot un seguit de receptes originals i atractives per perdre els quilos que hem guanyat a l'estiu.. Pere Tąpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tąpias variades". - 2014-09-06
Més enregistraments on apareix Carles Gaig...

DIRECTORI SEMĄNTIC
Personatges relacionats
Carles Gaig Pere Tąpias Nandu Jubany Tatiana Sisquella Sķlvia Cóppulo Ferran Adrią
Miqui Puig Mathew Tree
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Catalą Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUČ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Catalą per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari