BáScula Digital


balanzasbg.es

Publicidad


es.bredax.com

Ayudas InstalacióN De Ascensores


www.ascensorsbaro.com

Sensor Distancia


www.bitmakers.com
Enllaços patrocinats
Juegos Para Practicar Matematicas

www.jugueteseducativos.org
DiseñO En Corcho

www.barnacork.com
Reformas De Pisos Barcelona

www.fullmoon-barcelona.com
Juguetes

www.jugueteseducativos.org
Debian Catalunya

linux.bredax.com
Criterios De BúSqueda

es.bredax.com













Ràdio especialitzada amb enregistraments de

Carles Gaig

Voleu enllaçar a aquesta pàgina des d'una altra pàgina, bloc, fòrum, o correu electrònic? Us ho posem fàcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaç directe

Carles Gaig

Aquests són els programes de les diferents emissores en els que

Carles Gaig

apareix com a presentador o en l'equip.

Tàpias variades

-

Pere Tàpias


La recepta del "Tapias variades": Ingredients: - Un producte de la temporada o un tema de l'actualitat gastronòmica. - Un col·laborador com Pep Palau, Santi Santamaria, Assumpta Miralpeix, Carles Gaig, David Solé, Carme Ruscalleda, Pilar Senpau, Pep Nogué o Enric Solé i/o un expert en la matèria que convidem per l'ocasió. - Un grapat d'oients que ens acompanyen cada setmana Elaboració: Escollim un producte o un tema gastronòmic i li treiem el suc al màxim amb l'ajuda dels nostres col·laboradors i convidats. Després els oients hi posen la seva salsa, que és la gràcia del plat. Hi afegim bona música i ho barregem bé. Presentació del plat: Pere Tàpias Fa 12 anys que fem aquest plat i sempre surt bé.

"Quan descalces una magrana, te l'has de menjar ràpidament" - 18/10/15

audio

El Suplement

El Suplement Amb en Pere Tapias i el cuiner Carles Gaig, que regenta un restaurant d'una estrella Michelin, hem conegut les possibilitats de la magrana a la cuina: un producte molt de temporada que utilitzem especialment en amanides, però també com a guarnició de carns i segons plats.. Pere Tàpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tàpias variades". - 2015-10-18

Les Tapias variades i l'olla que bull: la samfaina amb en Carles Gaig - 27/06/15

-

El Suplement


Amb en Pere Tapias, Pep Nogué i un cuiner de luxe, en Carles Gaig, que ens acompanya per parlar d'un dels plats més tradicionals de la cuina catalana: la samfaina. Una barreja de verdures sofregides amb tomàquet, que podem menjar sola o acompanyada d'infinitat d'ingredients, com l'arròs, la pasta o la carn. . Pere Tàpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tàpias variades". - 2015-06-27

La tribu de Catalunya Ràdio: Tercera hora - 18/12/14

-

La tribu de Catalunya Ràdio


Avui amb en Nandu Jubany hem parlat dels canelons amb el cuiner Carles Gaig ja que probablement és un dels plats que en aquests dies no faltaran a cap taula. Potser són els de la mare o els de l'àvia o de la sogra. . Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada més, històries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o anònimes, que val la pena conèixer. - 2014-12-18

Secció Nandu Jubany a la Tribu. Els canelons amb en Carles Gaig! - 18/12/14

-

La tribu de Catalunya Ràdio


Avui amb en Nandu Jubany hem parlat dels canelons amb el cuiner Carles Gaig ja que probablement és un dels plats que en aquests dies no faltaran a cap taula. Potser són els de la mare o els de l'àvia o de la sogra. . Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada més, històries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o anònimes, que val la pena conèixer. - 2014-12-18

Nandu Jubany:"Hauríem de ser més feliços encara, hauríem d'estar contents sempre" - 29/11/14

-

El Suplement


El cuiner Nandu Jubany Jubany fa un repàs de la seva vida professional i personal. Explica com va aprendre l'ofici a casa, amb el seu pare i la seva tieta, i fora, de la mà de Carles Gaig; com la seva dona, l'Anna, ha estat el puntal de la seva vida i com se sent de feliç en l'actualitat.. Sílvia Cóppulo conversa cada setmana de forma més íntima i personal amb un personatge destacat de la vida política, econòmica, cultural i social. - 2014-11-29

Les Tàpias variades i l'olla que bull: receptes originals per aprimar-se - 06/09/14

-

El Suplement


El Pep Nogués ens parla de productes de quilòmetre zero als mercats catalans i Carles Gaig ens explica què ha esmorzat. Escoltem què pensava Josep Pla del meló amb pernil i resolem els dubtes dels oients. I us expliquem tot un seguit de receptes originals i atractives per perdre els quilos que hem guanyat a l'estiu.. Pere Tàpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tàpias variades". - 2014-09-06
Més enregistraments on apareix Carles Gaig...

DIRECTORI SEMÀNTIC
Personatges relacionats
Carles Gaig Pere Tàpias Nandu Jubany Tatiana Sisquella Sílvia Cóppulo Ferran Adrià
Miqui Puig Mathew Tree
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Català Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUÈ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Català per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari