PresèNcia Negoci Internet


www.bredax.com

Oferta Ascensors


www.bselevacio.com

Barrier Washer


www.primer.es

Juegos De Mesa Para Escuelas


www.jugueteseducativos.org
Enllaços patrocinats
Presencia Negocio Internet

es.bredax.com
Profesional DJ

www.unionmusical.es
Jocs Per A Nens I Nenes De 4 Anys

www.joguineseducatives.cat
Empresa De Posicionamiento

es.bredax.com
Encuadernadora De Espiral

www.vpiera.com
Aparteu Les Criatures

www.audioencatala.cat

Ràdio especialitzada amb enregistraments de

Jordi William Carnes

Voleu enllaçar a aquesta pàgina des d'una altra pàgina, bloc, fòrum, o correu electrònic? Us ho posem fàcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaç directe

Jordi William Carnes

Edició 5 de març

audio

La nit

La nit Entrevista a Jordi William Carnes, Tinent d'Alcalde d'Hisenda i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona i portaveu del govern municipal. Exconseller d'Agricultura Cara a cara entre Antonio Robles, diputat al Parlament de Ciutadans, Partido de la Ciudadanía i Jordi Cabré, periodista, escriptor i advocat. - 2009-03-05

Edició 20 de març (1)

-

La Nit


A la tertúlia d'avui:  Josep M Pelegrí, secretari General d'UDC, Jordi William Carnes, diputat al Parlament pel PSC i exconseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Oriol Amoròs, secretari per a la Immigració (ERC) del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Paulí Mojedano, regidor del PPC i candidat a l’alcaldia a Mataró i David Cid, secretari de Moviments Socials i Coordinador de Joves d'Esquerra Verda.
- 2007-03-20

Edició 26 de febrer (1)

-

La Nit


A la tertúlia d'avui:  Joan Puigdollers, regidor de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes, diputat al Parlament pel PSC i exconseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Eduard Suárez, regidor de L'Hospitalet de Llobregat per ERC i Jordi Miralles, diputat al Parlament per ICV-EUiA Tertulià del PPC, pendent de confirmació.
- 2007-02-26

Edició 5 de febrer (1)

-

La Nit


A la tertúlia d'avui  Lluís Corominas, vicesecretari Gral de Territori i Acció Municipal de CDC i diputat al Parlament per CiU, Jordi William Carnes, exconseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i diputat al parlament pel PSC, Uriel Bertran, diputat al Parlament i Secretari d'Imatge i Comunicació d'ERC, Àngels Olano, diputada al Parlament pel PPC, David Cid, secretari de Moviments Socials i Coordinador de Joves d'Esquerra Verda.
- 2007-02-05

Jordi William Carnés, conseller del DARP

-

Matins.COM


Entrevista al nou conseller d'Agriculura, Ramaderia i Pesca, Jordi Wiliam Carnés, que, entre altres, explica que un dels seus principals objectius, aquest any, serà el diàleg amb el sector i fer valorar socialment la feina de la pagesia. Carnés també ha assenyalat que s’està treballant amb el ministeri per a aconseguir un preu de gasoil professional que permeti pal·liar els alts i baixos del cost del petroli. També podeu escoltar la secció "Ofici amb benefici". - 2006-04-24

DIRECTORI SEMÀNTIC
Personatges relacionats
Jordi William Carnes Jordi Cabré David Cid Joan Puigdollers Jordi Miralles Lluís Corominas
Uriel Bertran Àngels Olano
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Català Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUÈ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Català per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari