Masterbatch de Cautxú
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Comprar Corcho
www.barnacork.com
www.barnacork.com
Expertos Automatización Industrial
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
Óleos Winton
vpiera.com
vpiera.com
Interiorismo corcho
www.barnacork.com
www.barnacork.com
Detección de fallos de producción
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Dades del personatge
Paula Molés
Atenció, les imatges i descripcions del personatge han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Cuina
Paula Molés

Atenció, les imatges i descripcions del personatge han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Cuina
Programes
Podcasts
-
Millors condicions laborals i pujada de preus: eixos clau de la restauració del futur
-
Només 6 dones pescadores a Catalunya: "La meva mare es vestia d'home per poder sortir a pescar"
-
Pot la Thermomix cuinar els macarrons de l'àvia?
-
Nèstor Luján: "L'única mesura de viure és viure sense mesura"
-
De 200 euros el cobert a 30 euros. De l'alta cuina a una bodega de barri
-
Cuina en perill d'extinció: apadrina un plat!
-
L'anguila, el peix misteriós del qual ningú es recorda
-
Quin model de ramaderia volem?
-
Oli de palma: per què la indústria n'abusa i com podem boicotejar-lo?
-
Ricard Camarena, el cuiner obsessionat a no assemblar-se a ningú
-
A qui li donem carbó, del món de la gastronomia?
-
El fenomen més imbatible de Nadal: el panettone
-
Cervell i estómac, una relació amor-odi
-
El costat fosc de la xocolata que mengem
-
L'univers infinit del mar i muntanya
-
Què vol dir que una carn tingui el segell de Benestar Animal?
-
Les raons que et faran menjar xai
-
Què menjarem si desapareixen les abelles?
-
El pastís de formatge que tothom desitja!
-
3 claus per perdre la por a la pastisseria
-
L'alimentació sostenible no és una moda, és una emergència!
-
Lava, cendra i altres amenaces menys visibles per al plàtan de La Palma
-
"Pares, vull deixar de menjar carn!"
-
Rossejat de fideus, el plat de pasta que els italians envejen
-
No hi ha bon vi sense una bona verema
-
El suc de taronja de l'esmorzar és invent de la publicitat
-
Per què ara hauries de menjar gamba roja?
-
Cuina-menjador o cases sense cuina?
-
Els restauradors agraeixen als ciutadans que hagin estat els seus "grans protectors"
-
Carn sense animals, l'aliment dels millennials?
-
Aprèn a fer la barbacoa com un neandertal!
-
A Collserola es conrea i es fa el primer vi de Barcelona
-
20 anys de la revista Cuina, la revolució continua
-
Sostenible, l'única alimentació possible
-
Què menjaran els futurs habitants de Mart?
-
"Dark kitchens", el negoci milionari del menjar per emportar
-
Per què els additius tenen tanta mala fama?
-
La primera xocolata al món feta amb la polpa del cacao
-
Mey Hofmann, pionera en l'ensenyament de l'hostaleria quan ningú volia ser cuiner
-
El primer cereal marí ja és aquí!
-
L'amor és la clau per cuinar bé
-
Com hem passat del pa i la patata a menjar en restaurants amb estrella en tan poc temps?
-
Our dur, de xocolata, pastís, escultura. La tradició pastissera més esperada de l'any és diu "mona"
-
Et desvelem els beneficis imbatibles de la llet de vaca!
-
El cap de sala que va servir gintònics a la reina mare, i mai li va tremolar la mà!
-
La dona pagesa fa 40 anys i ara, què ha canviat?
-
La cuina domèstica, la que sempre han fet les dones, la més noble i la menys valorada
-
Un vi car et resultarà més bo, sempre que sàpigues que és car!
-
El miracle que cada dia hi hagi menjar per a tothom en una ciutat
-
Joan Roca: "La relació dels restaurants amb el territori serà més potent després de la pandèmia"
-
Les sèries que et faran venir ganes de menjar
-
Una parella d'enginyers de l'Empordà salven la cassola catalana de tota la vida
-
Quant peix menges a la setmana? El nostre mar no ens dona tot el peix que necessitem!
-
Estimades Reines d'Orient, porteu-nos bon menjar per aquest 2021
-
Neules, l'invent català que hauria ser patrimoni universal
-
Nadal en petit comitè, però que no hi falti ni l'escudella ni la carn d'olla!!
-
Anòsmia, el costat fosc de la Covid que ens priva del plaer de menjar
-
Els secrets del confit més preuat: el marron-glacé!
-
Oli d'oliva verge extra. Son 4 paraules, ni una menys!
-
Agafeu la cullera! Arriba la revolució sopera!
-
La història del cuiner que va perdre el gust i l'olfacte
-
Mikel L. Iturriaga "El Comidista": "No hi ha res més bo que un pintxo de surimi amb maionesa"
-
Els Estats Units són molt més que hamburgueses, hot dogs i Coca-Cola
-
I si t'expliquéssim les dades amb menjar? Les entendries millor?
-
Nicola Poltronieri, cuiner italià: "'Al dente' vol dir que t'assabentes del que menges"
-
T'expliquem per què la cuina italiana ha conquerit el món
-
Ets un golafre fartaner? No pateixis! La gola és el pecat capital amb més bona premsa
-
Kav Ly: la dona que produeix 50.000 rotllets de primavera al dia
-
Josep M. Salrach: "En moments de fam, l'home és capaç de menjar qualsevol cosa"
-
Borja Sierra: "El que està matant l'hostaleria és la incertesa"
-
Gabi Martínez: "Molta gent del camp es menysprea pensant que viu en un lloc que no té futur"
-
Anna Espelt: "Una de les coses que més vida em dona és escoltar els cicles de la terra"
-
L'art d'endolcir-nos la vida
-
Plagues a la vinya, carbassons i el futur incert de la restauració
-
Lectures d'estiu i pícnics a la fresca
-
La Boqueria fa 180 anys
-
Menú especial caníbal pel 8-M: gastronomia és una paraula femenina
-
Els envasos de plàstic: una revolució fora de control
-
Els bodegons: la nostra història gastronòmica a través de l'art
-
La decisió més compromesa de la taqueria més popular dels EUA
-
Bee Wilson, edulcorants naturals i els estralls del temporal Gloria
-
Fruites i verdures ecològiques: són més sanes i nutritives?
-
El pijama: recuperem unes postres en perill d'extinció
-
El te no és aigua bruta. T'expliquem per què!
-
El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto
-
Tres Reis d'Orient, tres cartes i una muntanya de carbó
-
Maria Nicolau: "La resposta a la sostenibilitat i el malbaratament és la cuina d'abans"
-
Torró picant: nyap o top?
-
Com mengen per Nadal a l'Argentina, Palestina, Suècia i el Japó?
-
Estris de cuina i llibres gastro que has d'embolicar per Nadal i tot el que no cal que compris!
-
Quan menjar és un malson: malalties minoritàries que afecten l'alimentació
-
Jonathan Safran Foer: "No podem salvar el planeta sense canviar la nostra manera de menjar"
-
Una classe d'història a través del pa: dels pans plans al pa de pagès
-
Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic
-
Xefs que són marques, cantimplores i xirimoies
-
El menjar de les dues alemanyes separades pel mur, avellanes i vi de guarda
-
Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús
-
Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules
-
Jesús Pizarro i Yotam Ottolenghi: com viuen els seus restaurants a Londres l'arribada del Brexit?
-
Qui va ser el beneit que va fregir la primera patata?
-
Beveu en porró, si en sabeu, i mengeu carbassa, que ara toca!
-
Llet i carn: reduir-ne el consum salvarà el planeta?
-
Ferran Adrià: "La gran revolució gastronòmica que vindrà és descobrir l'art culinari de la Xina"
-
Banquet caníbal a Les Grands Buffets
-
Com es cuina el menjar d'avió? Per què té tan mala fama?
-
Carme Casas: "Els cuiners generalment són gent sense cultura"
-
Cinema i menjar, una bonica història d'amor
-
La cultura gastronòmica acaba forçant la natura: Es poden plantar arrossars a Finlàndia?
-
Alex Atala: sobrevalorem els diners i infravalorem el menjar perquè ens pensem que és un regal
-
Menjar, molt més gran que el plat!
-
La cuina: l'espai vital d'una casa, històricament silenciat
-
El plaer de menjar ens ajuda a continuar vivint
-
El cafè, la matèria primera que més diners mou al món després del petroli
-
Viatgem per Europa a dalt d'un carretó de formatges
-
Bones maneres a taula: com ens hem de comunicar amb els cambrers?
-
L'oliva farcida d'anxova: la primera esferificació de la història
-
Llibres caníbals per cuinar, per reflexionar i per descobrir altres mons
-
Plat combinat de dones caníbals
-
Del bar del Parlament al Via Veneto: on mengen els polítics?
-
S'ha acabat el bròquil! I altres expressions que inclouen aliments
-
Entraries en un restaurant que es diu Herpes Pizza?
-
El futur de la pagesia serà femení o no serà
-
Harold McGee, l'home que parlava amb els aliments
-
Foc, cabra, sal, restaurant, nevera, hamburguesa: la història del menjar en icones
-
Filets de melva Tejero: nyap o top?
-
Com ha canviat la càmera dels mòbils la nostra manera de menjar?
-
Eliana Thibaut Comalada, la dona que ha rebutjat col·laborar amb Ferran Adrià
-
Bròquil, plàtan, coriandre, cogombre... Per què ens agraden unes coses i n'odiem d'altres?
-
Com influeix la publicitat en la nostra manera de menjar?
-
A la Xina, saben el que és l'arròs tres delícies?
-
Bèlgica: patates rosses, musclos i cervesa
-
La revolució de la xocolata ja ha arribat!
-
Tres Reis Mags que reparteixen carbó i fan bons propòsits gastronòmics
-
Protocol nadalenc: No li diguis al teu sogre que no t'agrada el dinar de Nadal!
-
Estic tip, però no puc parar de menjar!
-
Vins naturals: com menys manipulis un vi, millor!
-
El xuixo: "Tinc 100 anys i soc el dolç més arriscat de fer"
-
Albert Ventura: "Els inspectors Michelin no en tenen ni idea, de cuina"
-
L'excel·lència dels plats de caça té un nom: llebre a la royale
-
Santi Santamaria deia: "Menja, calla i sigues feliç. I no preguntis, perquè pots ofendre"
-
Productors de mandarines: comerç online per sobreviure
-
McDonald's versus Dos Palillos: de com l'espai condiciona l'acte de menjar
-
Carme Ruscalleda: "Si et mengessis un home o una dona, tindria gust de porc"
-
Salah Jamal: "Sense els àrabs no tindríem macarrons"
-
La tapa: l'invent més exportat del món
-
El mar és de tots, però tenim prou peix per a tothom?
-
El disseny a la cuina, cosa de Neandertals
----------------------------------------------