XG-035M
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
distributore tappeti elastici per bambini
www.masgames.it
www.masgames.it
Oleos Old Holland
vpiera.com
vpiera.com
cavinas de pintura
www.acatec.net
www.acatec.net
empreses de manteniment d'ascensors
www.ascensoresprim.com
www.ascensoresprim.com
Mensajero urgente Castellar del vallès
www.ipsofacto-bcn.com
www.ipsofacto-bcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Dades del personatge
Philippe Regol
Andreu Roselló, Ignasi Montiel, Jordi Perramon, Mariano Gonzalvo, Philippe Regol, Frederic Fernàndez i Emili Ametller), que organitzaran tres jornades
Atenció, les imatges i descripcions del personatge han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Philippe Regol

Andreu Roselló, Ignasi Montiel, Jordi Perramon, Mariano Gonzalvo, Philippe Regol, Frederic Fernàndez i Emili Ametller), que organitzaran tres jornades
Atenció, les imatges i descripcions del personatge han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Programes
Podcasts
-
Menú especial caníbal pel 8-M: gastronomia és una paraula femenina
-
Els envasos de plàstic: una revolució fora de control
-
Els bodegons: la nostra història gastronòmica a través de l'art
-
La decisió més compromesa de la taqueria més popular dels EUA
-
Bee Wilson, edulcorants naturals i els estralls del temporal Gloria
-
Fruites i verdures ecològiques: són més sanes i nutritives?
-
El pijama: recuperem unes postres en perill d'extinció
-
El te no és aigua bruta. T'expliquem per què!
-
El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto
-
Tres Reis d'Orient, tres cartes i una muntanya de carbó
-
Maria Nicolau: "La resposta a la sostenibilitat i el malbaratament és la cuina d'abans"
-
Quan menjar és un malson: malalties minoritàries que afecten l'alimentació
-
Jonathan Safran Foer: "No podem salvar el planeta sense canviar la nostra manera de menjar"
-
Una classe d'història a través del pa: dels pans plans al pa de pagès
-
Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic
-
El menjar de les dues alemanyes separades pel mur, avellanes i vi de guarda
-
Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús
-
Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules
-
Qui va ser el beneit que va fregir la primera patata?
-
Plagues a la vinya, carbassons i el futur incert de la restauració
-
Anna Espelt: "Una de les coses que més vida em dona és escoltar els cicles de la terra"
----------------------------------------------