Tablillas de cartón
vpiera.com
vpiera.com
Transportista urgente parets del vallès
www.ipsofacto-bcn.com
www.ipsofacto-bcn.com
Soluciones Medida sin Contacto
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
Brillant Blue
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Instrumentos de Arco
www.lallardelmusic.com
www.lallardelmusic.com
Corcho visto fachada
www.barnacork.com
www.barnacork.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Dades del personatge
Philippe Regol
Andreu Roselló, Ignasi Montiel, Jordi Perramon, Mariano Gonzalvo, Philippe Regol, Frederic Fernàndez i Emili Ametller), que organitzaran tres jornades
Atenció, les imatges i descripcions del personatge han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Philippe Regol
Andreu Roselló, Ignasi Montiel, Jordi Perramon, Mariano Gonzalvo, Philippe Regol, Frederic Fernàndez i Emili Ametller), que organitzaran tres jornades
Atenció, les imatges i descripcions del personatge han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Programes
Podcasts
- Menú especial caníbal pel 8-M: gastronomia és una paraula femenina
- Els envasos de plàstic: una revolució fora de control
- Els bodegons: la nostra història gastronòmica a través de l'art
- La decisió més compromesa de la taqueria més popular dels EUA
- Bee Wilson, edulcorants naturals i els estralls del temporal Gloria
- Fruites i verdures ecològiques: són més sanes i nutritives?
- El pijama: recuperem unes postres en perill d'extinció
- El te no és aigua bruta. T'expliquem per què!
- El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto
- Tres Reis d'Orient, tres cartes i una muntanya de carbó
- Maria Nicolau: "La resposta a la sostenibilitat i el malbaratament és la cuina d'abans"
- Quan menjar és un malson: malalties minoritàries que afecten l'alimentació
- Jonathan Safran Foer: "No podem salvar el planeta sense canviar la nostra manera de menjar"
- Una classe d'història a través del pa: dels pans plans al pa de pagès
- Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic
- El menjar de les dues alemanyes separades pel mur, avellanes i vi de guarda
- Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús
- Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules
- Qui va ser el beneit que va fregir la primera patata?
- Plagues a la vinya, carbassons i el futur incert de la restauració
- Anna Espelt: "Una de les coses que més vida em dona és escoltar els cicles de la terra"
----------------------------------------------