Ultramarine Blue
www.proquimac.com
www.proquimac.com
granalladoras
www.acroperda.com
www.acroperda.com
Azul de Prusia
www.proquimac.com
www.proquimac.com
distribuidor de caixas de areia
www.masgames.pt
www.masgames.pt
corchos para botellas
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
Control de Aparcamientos
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Dades del personatge
Philippe Regol
Andreu Roselló, Ignasi Montiel, Jordi Perramon, Mariano Gonzalvo, Philippe Regol, Frederic Fernàndez i Emili Ametller), que organitzaran tres jornades
Atenció, les imatges i descripcions del personatge han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Philippe Regol

Andreu Roselló, Ignasi Montiel, Jordi Perramon, Mariano Gonzalvo, Philippe Regol, Frederic Fernàndez i Emili Ametller), que organitzaran tres jornades
Atenció, les imatges i descripcions del personatge han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Programes
Podcasts
-
Menú especial caníbal pel 8-M: gastronomia és una paraula femenina
-
Els envasos de plàstic: una revolució fora de control
-
Els bodegons: la nostra història gastronòmica a través de l'art
-
La decisió més compromesa de la taqueria més popular dels EUA
-
Bee Wilson, edulcorants naturals i els estralls del temporal Gloria
-
Fruites i verdures ecològiques: són més sanes i nutritives?
-
El pijama: recuperem unes postres en perill d'extinció
-
El te no és aigua bruta. T'expliquem per què!
-
El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto
-
Tres Reis d'Orient, tres cartes i una muntanya de carbó
-
Maria Nicolau: "La resposta a la sostenibilitat i el malbaratament és la cuina d'abans"
-
Quan menjar és un malson: malalties minoritàries que afecten l'alimentació
-
Jonathan Safran Foer: "No podem salvar el planeta sense canviar la nostra manera de menjar"
-
Una classe d'història a través del pa: dels pans plans al pa de pagès
-
Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic
-
El menjar de les dues alemanyes separades pel mur, avellanes i vi de guarda
-
Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús
-
Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules
-
Qui va ser el beneit que va fregir la primera patata?
-
Plagues a la vinya, carbassons i el futur incert de la restauració
-
Anna Espelt: "Una de les coses que més vida em dona és escoltar els cicles de la terra"
----------------------------------------------