horno electrostatico
www.acatec.net
www.acatec.net
Viscosimetro Hoppler
www.fungilab.com
www.fungilab.com
coches infantiles Feber
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
Hornos Industriales
www.acroperda.com
www.acroperda.com
Posicionamiento Página Web
www.posicionamiento-pagina.com
www.posicionamiento-pagina.com
Medición Alta Precisión
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
La cuina del Serrallo
La fonda
Catalunya Ràdio
Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Al programa d'avui hem anat fins al barri del Serrallo de Tarragona per descobrir la seva cuina i la idiosincràsia de la seva gent. Bon peix i bona cuina, en aquest barri tarragoní. Parlem amb Paco Tovar, historiador, i Xavier Veciana, expescador, cuiner i propietari del restaurant Xaloc. Tertúlia amb Víctor Torras, Jordi Bort, Virgínia Ruiz i Jordi Àvila.
La fonda
Catalunya Ràdio

Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Al programa d'avui hem anat fins al barri del Serrallo de Tarragona per descobrir la seva cuina i la idiosincràsia de la seva gent. Bon peix i bona cuina, en aquest barri tarragoní. Parlem amb Paco Tovar, historiador, i Xavier Veciana, expescador, cuiner i propietari del restaurant Xaloc. Tertúlia amb Víctor Torras, Jordi Bort, Virgínia Ruiz i Jordi Àvila.
----------------------------------------------