Riboflavine
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Mensajeros madrid barcelona
www.ipsofacto-bcn.com
www.ipsofacto-bcn.com
Automatización procesos fabricación
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
Dried Fruits
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Additius per Plàstic
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Packaging ecologico corcho
www.barnacork.com
www.barnacork.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Els materials a la cuina
La fonda
Catalunya Ràdio
Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Saber utilitzar una bona cassola o una paella, ser més conscients de no fer més mal al medi ambient amb nous materials o saber que hi ha estris més ergonòmics que els que tenim ens ajuda a cuinar amb més tranquil·litat i facilitat. En parlem amb Carles Montori, un especialista en la matèria. Tertúlia amb Víctor Torras, Jordi Bort, Virgínia Ruiz i Jordi Àvila.
La fonda
Catalunya Ràdio
Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Saber utilitzar una bona cassola o una paella, ser més conscients de no fer més mal al medi ambient amb nous materials o saber que hi ha estris més ergonòmics que els que tenim ens ajuda a cuinar amb més tranquil·litat i facilitat. En parlem amb Carles Montori, un especialista en la matèria. Tertúlia amb Víctor Torras, Jordi Bort, Virgínia Ruiz i Jordi Àvila.
----------------------------------------------