vpiera.com
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
www.juegosalairelibre.com
www.masgames.fr
www.acroperda.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Alimentació a la Catalunya moderna
En guàrdia!
Catalunya Ràdio
Enric Calpena sempre et fa estar "En guàrdia!". Trovadors medievals, les figures del crac del 29, passant per Cleòpatra o Ovidi Montllor. Tots tenen cabuda al programa de divulgació històrica dels episodis claus de la història. Un programa guardonat amb el Premi Ràdio Associació i el Premi Òmnium Cultural.
Capítol 737. Al llarg de la història, els éssers humans han guerrejat, han aixecat i destruït imperis, han fet grans descobriments... però sempre, sense excepció, han intentat menjar cada dia. Cada època es pot explicar, també, pels costums a taula. Comparar els tipus de productes i elaboracions que apareixen als diversos llibres de cuina editats entre els segles XVI i XVIII a Catalunya, diferents segons el seu origen civil o religiós, ens permet establir una panoràmica força acurada de com va evolucionar l'alimentació a la Catalunya moderna. En parlem amb Josep M. Solé i Sabaté, historiador, i Jordi Bages-Querol, doctor en Història i secretari de la Càtedra Unesco d'Alimentació, Cultura i Desenvolupament, i autor del llibre "Cuina dels monestirs".
En guàrdia!
Catalunya Ràdio
Capítol 737. Al llarg de la història, els éssers humans han guerrejat, han aixecat i destruït imperis, han fet grans descobriments... però sempre, sense excepció, han intentat menjar cada dia. Cada època es pot explicar, també, pels costums a taula. Comparar els tipus de productes i elaboracions que apareixen als diversos llibres de cuina editats entre els segles XVI i XVIII a Catalunya, diferents segons el seu origen civil o religiós, ens permet establir una panoràmica força acurada de com va evolucionar l'alimentació a la Catalunya moderna. En parlem amb Josep M. Solé i Sabaté, historiador, i Jordi Bages-Querol, doctor en Història i secretari de la Càtedra Unesco d'Alimentació, Cultura i Desenvolupament, i autor del llibre "Cuina dels monestirs".
----------------------------------------------