Manteniment d'ascensors a Sant Andreu de la Barca
www.sigma.cat
www.sigma.cat
Barreras muting
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
crochets résistants à l'usure
www.acroperda.com
www.acroperda.com
Fotocélula Barrera
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
arenero de madera
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
Aditivos para Plastico
www.proquimac.com
www.proquimac.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Anem a Vinseum i a l'Estartit, descobrim un formatge de cabra i veiem el canvi climàtic en la pesca
MeteoMauri
Catalunya Ràdio
Francesc Mauri es mou cada dia entre núvols, onades, tempestes, anticiclons i isòbares! Col·laboradors, observadors meteorològics, friquis de la "meteo", membres de "comandos" del temps, pilots, capitans de vaixell, gent de la meteorologia catalana i mundial ens visiten al "Meteomauri"
Avui us recomanem acostar-vos a un museu que no us deixarà indiferents. Es tracta del Vinseum, el Museu del Vi a Vilafranca. Coneixerem un dels observadors més antics i més complets pel que fa a la meteorologia a Catalunya, en Josep Pascual de l'Estartit. Els senglars, un formatge de cabra especial i el canvi climàtic en la pesca, seran altres temes del programa que tot just comencem.
MeteoMauri
Catalunya Ràdio

Francesc Mauri es mou cada dia entre núvols, onades, tempestes, anticiclons i isòbares! Col·laboradors, observadors meteorològics, friquis de la "meteo", membres de "comandos" del temps, pilots, capitans de vaixell, gent de la meteorologia catalana i mundial ens visiten al "Meteomauri"
Avui us recomanem acostar-vos a un museu que no us deixarà indiferents. Es tracta del Vinseum, el Museu del Vi a Vilafranca. Coneixerem un dels observadors més antics i més complets pel que fa a la meteorologia a Catalunya, en Josep Pascual de l'Estartit. Els senglars, un formatge de cabra especial i el canvi climàtic en la pesca, seran altres temes del programa que tot just comencem.
----------------------------------------------