Eliminadores de estática
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
tapis caoutchouc résistant à l'usure
www.acroperda.com
www.acroperda.com
Ascensores Baix Llobregat
www.sigma.cat
www.sigma.cat
Pintura para Tela
vpiera.com
vpiera.com
Colorants per Detergència
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Mensajero urgente Madrid Barcelona
www.ipsofacto-bcn.com
www.ipsofacto-bcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Adeu als sucres
L'ofici de viure
Catalunya Ràdio
Gaspar Hernàndez ens fa la vida més fàcil! "L'ofici de viure" t'ofereix les millors eines per cultivar el teu benestar emocional. I també, creixement personal, psicologia positiva i nova espiritualitat amb els especialistes, Sergi Torres i Àlex Rovira.
A la nostra cultura regalem bombons i caramels, i, quan ens volem autocomplaure, passem per la pastisseria. Avui, però, aprenem que el sucre no és tan plaent per al nostre cos i que potser hi ha altres maneres d'estimar-nos nosaltres mateixos i de premiar-nos. Ens ho expliquen el doctor Miquel Masgrau i la nutricionista Neus Elcacho, que ha escrit un llibre amb el títol d'"Estimar sense sucres afegits". A la recepta, hi posem un polsim de gust intens de la també nutricionista Carlota Portella, i el toc definitiu de l'espai de creixement personal de Sergi Torres.
L'ofici de viure
Catalunya Ràdio

Gaspar Hernàndez ens fa la vida més fàcil! "L'ofici de viure" t'ofereix les millors eines per cultivar el teu benestar emocional. I també, creixement personal, psicologia positiva i nova espiritualitat amb els especialistes, Sergi Torres i Àlex Rovira.
A la nostra cultura regalem bombons i caramels, i, quan ens volem autocomplaure, passem per la pastisseria. Avui, però, aprenem que el sucre no és tan plaent per al nostre cos i que potser hi ha altres maneres d'estimar-nos nosaltres mateixos i de premiar-nos. Ens ho expliquen el doctor Miquel Masgrau i la nutricionista Neus Elcacho, que ha escrit un llibre amb el títol d'"Estimar sense sucres afegits". A la recepta, hi posem un polsim de gust intens de la també nutricionista Carlota Portella, i el toc definitiu de l'espai de creixement personal de Sergi Torres.
----------------------------------------------