Transporte urgente Madrid
www.ipsofacto-bcn.com
www.ipsofacto-bcn.com
Catálogo de Bellas Artes
vpiera.com
vpiera.com
Medidor Altura Láser
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
Candurin
www.proquimac.com
www.proquimac.com
importador de futbolines
www.masgames.es
www.masgames.es
Corcho Cónicos
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Bacallà d'Islàndia i salmó de Noruega amb segell català
Economia i empresa
Catalunya Informació
Economia i Empresa...tota l'actualitat empresarial, laboral i econòmica a Catalunya Informació
L'any 1853, una comanda de 1.500 quilos de bacallà salat va posar les bases del negoci que, amb el pas dels anys, es va convertir en l'empresa Copesco-Sefrisa de Sant Esteve Sesrovires, al Baix Llobregat. L'empresa també importa, processa i comercialitza salmó fumat i altres productes del mar. És líder al mercat estatal i des de fa uns anys s'ha obert als mercats internacionals. Una experiència que el seu director general, Joan Ignasi Monfort, ha explicat al "Vendre's al món".
Economia i empresa
Catalunya Informació

Economia i Empresa...tota l'actualitat empresarial, laboral i econòmica a Catalunya Informació
L'any 1853, una comanda de 1.500 quilos de bacallà salat va posar les bases del negoci que, amb el pas dels anys, es va convertir en l'empresa Copesco-Sefrisa de Sant Esteve Sesrovires, al Baix Llobregat. L'empresa també importa, processa i comercialitza salmó fumat i altres productes del mar. És líder al mercat estatal i des de fa uns anys s'ha obert als mercats internacionals. Una experiència que el seu director general, Joan Ignasi Monfort, ha explicat al "Vendre's al món".
----------------------------------------------