--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 El matí de Catalunya Ràdio, de 8 a 9 h - 24/12/2020
El matí de Catalunya Ràdio
Catalunya Ràdio
El matí de Catalunya Ràdio, de 8 a 9 h - 24/12/2020
Mònica Terribas ens desperta cada dia a "El matí de Catalunya Ràdio" des de fa set temporades. Enguany, els oients tenen un paper encara més rellevant al magazín de referència de la ràdio pública catalana.

PRESENTA EL PROGRAMA: Albert Segura. 07.40: LES VEUS de la COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron. 08.10: ENTREVISTA a Sergio Delgado, subdirector general de Planificació i Programes de Protecció Civil per saber l'última hora de les restriccions per Nadal. 08.45: RONDA DE TRUCADES a professionals sanitaris catalans que estan treballant a l'estranger i passaran aquest Nadal lluny de casa. 09.15: TAULA D'ANÀLISI amb Ferran Casas, subdirector del Nació Digital; Jordi Barbeta, periodista; Iva Anguera, periodista d'El Independiente, i Alejandro Tercero, director adjunt de Crónica Global. 10.06: REPORTATGE: Com s'encaren les festes de Nadal a les residències de gent gran? Parlem amb usuaris i professionals d'una residència de Castelldefels per veure com preparen les visites i les sortides d'acord amb el pla de Salut. Després valorem la importància de la salut emocional en la gent gran aquest Nadal tan atípic amb ENTREVISTA TELEFÒNICA a Javier Yanguas, director científic del Programa de Gent Gran de la Fundació la Caixa. 10.30: FETS O FAKES, cada quinze dies repassem les principals fakes, desinformacions, mitges veritats que hagin marcat l'actualitat amb Carlos Baraibar, sotseditor del "Catalunya migdia". 10.45: LLIBRES PER LLEGIR, amb Anna Guitart, periodista. Responsable del programa literari "Tot el temps del món". L'espai inclou l'ENTREVISTA TELEFÒNICA a Imma Monsó, escriptora. Acaba de publicar "Germanes". 11.07: TEMA: Receptes culinàries per les festes de Nadal amb Maria Nicolau, xef del restaurant El Ferrer de Tall; Carme Picas, cuinera i propietària del restaurant El Ginjoler, i Oriol Ivern, xef del restaurant Hisop. 11.40: SÈRIES I CUINA, un espai on es mariden sèries i plats amb Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera.

----------------------------------------------