Suelos de Corcho
www.barnacork.com
www.barnacork.com
élévateurs à godets
www.acroperda.com
www.acroperda.com
palettes TOSCA
www.acroperda.com
www.acroperda.com
Medición Objetos Transparentes
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
Cañas para Dulzaina
www.lallardelmusic.com
www.lallardelmusic.com
Annatto
www.proquimac.com
www.proquimac.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
La cuina catalana està de moda?
La fonda
Catalunya Ràdio
Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Aquesta pregunta l'hem posat al damunt de la taula perquè tres tertulians la discuteixin i arribin a un acord, si és possible. En parlen a "La Fonda" Enric Coderch, professor de cuina del CIB (Culinary Institute of Barcelona), Núria Bàguena, especialista en cuines del món, i Sergi de Meià, cuiner i president de la Fundació Institut Català de la Cuina.
La fonda
Catalunya Ràdio

Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Aquesta pregunta l'hem posat al damunt de la taula perquè tres tertulians la discuteixin i arribin a un acord, si és possible. En parlen a "La Fonda" Enric Coderch, professor de cuina del CIB (Culinary Institute of Barcelona), Núria Bàguena, especialista en cuines del món, i Sergi de Meià, cuiner i president de la Fundació Institut Català de la Cuina.
----------------------------------------------