Azul Brillante
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Envío de documentación mismo día
www.ipsofacto-bcn.com
www.ipsofacto-bcn.com
camas elásticas profesionales
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
Carmoisina
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Keyence
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
Antioxidantes
www.proquimac.com
www.proquimac.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
La cuina catalana està de moda?
La fonda
Catalunya Ràdio
Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Aquesta pregunta l'hem posat al damunt de la taula perquè tres tertulians la discuteixin i arribin a un acord, si és possible. En parlen a "La Fonda" Enric Coderch, professor de cuina del CIB (Culinary Institute of Barcelona), Núria Bàguena, especialista en cuines del món, i Sergi de Meià, cuiner i president de la Fundació Institut Català de la Cuina.
La fonda
Catalunya Ràdio
Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Aquesta pregunta l'hem posat al damunt de la taula perquè tres tertulians la discuteixin i arribin a un acord, si és possible. En parlen a "La Fonda" Enric Coderch, professor de cuina del CIB (Culinary Institute of Barcelona), Núria Bàguena, especialista en cuines del món, i Sergi de Meià, cuiner i president de la Fundació Institut Català de la Cuina.
----------------------------------------------