Suelos de Corcho
www.barnacork.com
                    www.barnacork.com
          élévateurs à godets
www.acroperda.com
                    www.acroperda.com
          palettes TOSCA
www.acroperda.com
                    www.acroperda.com
          Medición Objetos Transparentes
www.bitmakers.com
                    www.bitmakers.com
          Cañas para Dulzaina
www.lallardelmusic.com
                    www.lallardelmusic.com
          Annatto
www.proquimac.com
              
  www.proquimac.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
 La cuina catalana està de moda?
                     
                        La fonda
                        Catalunya Ràdio
                    
                    
                         
                             Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
                        
                        
                        Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
                        
                    
                                       
                          Aquesta pregunta l'hem posat al damunt de la taula perquè tres tertulians la discuteixin i arribin a un acord, si és possible. En parlen a "La Fonda" Enric Coderch, professor de cuina del CIB (Culinary Institute of Barcelona), Núria Bàguena, especialista en cuines del món, i Sergi de Meià, cuiner i president de la Fundació Institut Català de la Cuina. 
                          
                    
                     
                    
                
La fonda
Catalunya Ràdio
 
                        
                        Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
                        
                    Aquesta pregunta l'hem posat al damunt de la taula perquè tres tertulians la discuteixin i arribin a un acord, si és possible. En parlen a "La Fonda" Enric Coderch, professor de cuina del CIB (Culinary Institute of Barcelona), Núria Bàguena, especialista en cuines del món, i Sergi de Meià, cuiner i president de la Fundació Institut Català de la Cuina.
----------------------------------------------
 Pep Nogué
 Pep Nogué