Posicionament Pàgines Web
www.bredax.com
www.bredax.com
pizarras para tiza
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
Plastic Additives
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Barreras Seguridad Robustas
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
Gouache Talens Extrafino
vpiera.com
vpiera.com
Blanc de Titani Alimentari
www.proquimac.com
www.proquimac.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Història de la cuina: conèixer el passat per avançar-se al futur
La fonda
Catalunya Ràdio
Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Per entendre el present i el futur, cal mirar enrere i conèixer el passat. Amb Inés Butrón i Manel Guirado parlem d'Escoffier als nostres dies, passant per Ignasi Domènech i Josep Rondissoni.
La fonda
Catalunya Ràdio

Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Per entendre el present i el futur, cal mirar enrere i conèixer el passat. Amb Inés Butrón i Manel Guirado parlem d'Escoffier als nostres dies, passant per Ignasi Domènech i Josep Rondissoni.
----------------------------------------------