Lector Bidi
www.bitmakers.com
Cork pads for glass
barnacorkexport.com
tobogán de jardín
www.juegosalairelibre.com
Corcho Negro
www.barnacork.com
Transportista urgente Canovelles
www.ipsofacto-bcn.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 A la recerca del "licor dels déus", amb Jordi Canal Soler, periodista de viatges
Els viatgers de la Gran Anaconda
Catalunya Ràdio
A la recerca del "licor dels déus", amb Jordi Canal Soler, periodista de viatges
Toni Arbonès ens fa mirar el món amb les orelles! Les dels viatgers amb qui compartim el gran ventre-canoa de l'Anaconda. Si tu ets un d'ells, si t'agrada viatjar i explicar la teva experiència pel món, confirma el teu bitllet amb destinació "Els viatgers de la Gran Anaconda"! Sortim ja!

Els antics mexiques consumien una mena de beuratge que els connectava amb les deïtats. O això és el que es creien. Havien après que tallant i deixant fermentar les penques d'una agave de les que creixien a la seva terra, en sortia el preuat suc, "la beguda dels déus". Evidentment, es tractava d'un beuratge reservat exclusivament als nobles i als sacerdots. Amb el temps i, sobretot, amb l'arribada dels "conquistadores", les tècniques d'elaboració primitives es van sofisticar. I aquella poció inicial va derivar cap al mescal i els seus derivats, com el tequila, elaborat a partir de l'agave blava o tequilana. Tan famós es va fer el licor, que hi ha un poble a Mèxic que li va cedir el seu nom, Tequila. Viatgem a Tequila, a 65 quilòmetres de Guadalajara, a l'oest de Jalisco, per tastar el seu licor dels déus, amb Jordi Canal Soler, periodista de viatges.

----------------------------------------------