Cartro Ploma
vpiera.com
vpiera.com
corcho para cubiertas de barcos
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
hornos de secado
www.acatec.net
www.acatec.net
Maquina sizzix
vpiera.com
vpiera.com
equipos de pintura profesional
www.acatec.net
www.acatec.net
Envío de muestras hospitales
www.ipsofacto-bcn.com
www.ipsofacto-bcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
MeteoMauri 296 - Els efectes del canvi climatic a Barcelona, l'oli de palma i a la vaca de l'Albera
MeteoMauri
Catalunya Ràdio
Francesc Mauri es mou cada dia entre núvols, onades, tempestes, anticiclons i isòbares! Col·laboradors, observadors meteorològics, friquis de la "meteo", membres de "comandos" del temps, pilots, capitans de vaixell, gent de la meteorologia catalana i mundial ens visiten al "Meteomauri"
Ara que és estiu resumim el millor de l'any. Comencem amb una exposició que encara podeu veure, gaudir i experimentar, "The Zone of Hope". Tractem del polèmic oli de palma i els últims orangutans. Coneixerem la vaca de l'Albera, desconeguda per molts. Ens menjarem un peix de gamma alta per a la cuina, el dot. Sabrem, de la mà de Teresa Carles, què hi ha darrere del seu llibre "Recetas y principios de la cocina vegetariana". I acabarem amb fotografies de la Costa Brava amb Lluís Roura.
MeteoMauri
Catalunya Ràdio

Francesc Mauri es mou cada dia entre núvols, onades, tempestes, anticiclons i isòbares! Col·laboradors, observadors meteorològics, friquis de la "meteo", membres de "comandos" del temps, pilots, capitans de vaixell, gent de la meteorologia catalana i mundial ens visiten al "Meteomauri"
Ara que és estiu resumim el millor de l'any. Comencem amb una exposició que encara podeu veure, gaudir i experimentar, "The Zone of Hope". Tractem del polèmic oli de palma i els últims orangutans. Coneixerem la vaca de l'Albera, desconeguda per molts. Ens menjarem un peix de gamma alta per a la cuina, el dot. Sabrem, de la mà de Teresa Carles, què hi ha darrere del seu llibre "Recetas y principios de la cocina vegetariana". I acabarem amb fotografies de la Costa Brava amb Lluís Roura.
----------------------------------------------