Puerta a puerta madrid barcelona
www.ipsofacto-bcn.com
                    www.ipsofacto-bcn.com
          Carton Pluma
vpiera.com
                    vpiera.com
          Acuarelas Cotman
vpiera.com
                    vpiera.com
          elementos musicales para parques infantiles
www.juegosalairelibre.com
                    www.juegosalairelibre.com
          Portaminas Faber Castell
vpiera.com
                    vpiera.com
          acoustic cork
www.corkshopbcn.com
              
  www.corkshopbcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
 L'anàlisi sensorial dels olis d'oliva verge extra
                     
                        La fonda
                        Catalunya Ràdio
                    
                    
                         
                            
                        
                        
                        Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
                        
                    
                                       
                          T'agrada l'oli d'oliva verge extra? Quin fas servir per amanir? I per cuinar? Amb Eudald Salvat, membre del Panell de Tast d'olis de Catalunya, hem anat fins a l'Estació Enològica de Reus on hi ha la seu de la DOP Siurana per parlar de les diferents varietats d'olives que hi ha a tot Catalunya, de quins olis se'n fan i de quines característiques organolèptiques tenen. 
                          
                    
                     
                    
                
La fonda
Catalunya Ràdio
                        
                        Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
                        
                    T'agrada l'oli d'oliva verge extra? Quin fas servir per amanir? I per cuinar? Amb Eudald Salvat, membre del Panell de Tast d'olis de Catalunya, hem anat fins a l'Estació Enològica de Reus on hi ha la seu de la DOP Siurana per parlar de les diferents varietats d'olives que hi ha a tot Catalunya, de quins olis se'n fan i de quines característiques organolèptiques tenen.
----------------------------------------------
 Pep Nogué