Instal·lació d'Ascensors a Barcelona
www.ascensorsbaro.com
www.ascensorsbaro.com
renovació d'ascensors
www.ascensoresprim.com
www.ascensoresprim.com
Manteniment d'ascensors a Badia del Vallès
www.sigma.cat
www.sigma.cat
Manteniment d'ascensors a Torrelles de Llobregat
www.sigma.cat
www.sigma.cat
Amaranto
www.proquimac.com
www.proquimac.com
vehículos a pedales infantiles
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Niño-Becerra: "La pandèmia deixa més de 500.000 joves pobres a Espanya" - 06/02/22
Master Class Niño-Becerra
Catalunya Ràdio
L'economista i catedràtic d'Estructura Econòmica a la Universitat Ramon Llull de Barcelona Santiago Niño-Becerra ens visitarà un cop al mes i ens farà la seva #MasterClassBecerra sobre el futur de l'economia que ens espera a Catalunya, l'estat espanyol i el món. Ens donarà les claus de futur que tindrem en diferents àmbits i sectors professionals. Les seves previsions no ens deixaran mai indiferents.
Santiago Niño-Becerra aborda qüestions d'actualitat com la recomanació de la Unió Europea als estats membres que comencin a aturar les ajudes per a les empreses donades durant la pandèmia i dediquin aquests recursos a nous projectes. També parla de dos conceptes de futur: l'hidrogen i la carn vegetal.
Master Class Niño-Becerra
Catalunya Ràdio

L'economista i catedràtic d'Estructura Econòmica a la Universitat Ramon Llull de Barcelona Santiago Niño-Becerra ens visitarà un cop al mes i ens farà la seva #MasterClassBecerra sobre el futur de l'economia que ens espera a Catalunya, l'estat espanyol i el món. Ens donarà les claus de futur que tindrem en diferents àmbits i sectors professionals. Les seves previsions no ens deixaran mai indiferents.
Santiago Niño-Becerra aborda qüestions d'actualitat com la recomanació de la Unió Europea als estats membres que comencin a aturar les ajudes per a les empreses donades durant la pandèmia i dediquin aquests recursos a nous projectes. També parla de dos conceptes de futur: l'hidrogen i la carn vegetal.
----------------------------------------------