Shot Blasting Machine
www.acroperda.com
www.acroperda.com
Sate fachada corcho
www.barnacork.com
www.barnacork.com
Cajas Reductoras
addendum.es
addendum.es
Pincel óleo
vpiera.com
vpiera.com
cabinas pintado
www.acatec.net
www.acatec.net
Subvenciones Ayuntamiento Ascensores
www.ascensorsbaro.com
www.ascensorsbaro.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Els experts, de 7 a 8 h - 08/06/2020
Els experts
iCat
Albert Miralles i Roger Seró es lleven amb el peu esquerre, però prometen que el dia serà rodó! Els seus oients són "Els experts", i també és el teu despertador diari. Música, cinema, tecnologia, sèries, llibres, entrevistes, hermenèutica... I els millors plans del dia. Tot, amb bona lletra. I rigor, molt rigor! Tant, que no sabem que fer-ne. De dilluns a divendres, de 7 a 10 h.
Nou disc de Hinds
El quartet madrileny Hinds ha ajornat unes setmanes el seu tercer nou disc, "The prettiest curse". Ara que ja s'ha publicat, connectem amb les seves integrants perquè ens presentin les noves cançons, fidels a les seves guitarres contundents, però ja deixant més enrere el low-fi, i per saber com sobreviu en aquesta època una banda tan acostumada a voltar internacionalment.
El kebab és un menjar originari de l'Orient Mitjà que s'ha convertit en "fast food". Recuperem la dignitat i el bon gust del kebab amb la periodista gastronòmica Laura Conde.
Els experts
iCat
Albert Miralles i Roger Seró es lleven amb el peu esquerre, però prometen que el dia serà rodó! Els seus oients són "Els experts", i també és el teu despertador diari. Música, cinema, tecnologia, sèries, llibres, entrevistes, hermenèutica... I els millors plans del dia. Tot, amb bona lletra. I rigor, molt rigor! Tant, que no sabem que fer-ne. De dilluns a divendres, de 7 a 10 h.
Nou disc de Hinds El quartet madrileny Hinds ha ajornat unes setmanes el seu tercer nou disc, "The prettiest curse". Ara que ja s'ha publicat, connectem amb les seves integrants perquè ens presentin les noves cançons, fidels a les seves guitarres contundents, però ja deixant més enrere el low-fi, i per saber com sobreviu en aquesta època una banda tan acostumada a voltar internacionalment. El kebab és un menjar originari de l'Orient Mitjà que s'ha convertit en "fast food". Recuperem la dignitat i el bon gust del kebab amb la periodista gastronòmica Laura Conde.
----------------------------------------------
Albert Miralles
Roger Seró