Colorants
www.proquimac.com
                    www.proquimac.com
          secaderos
www.acatec.net
                    www.acatec.net
          Tratamiento Superfícies
www.acroperda.com
                    www.acroperda.com
          Sensor Alta Velocidad
www.bitmakers.com
                    www.bitmakers.com
          Envío de llaves
www.ipsofacto-bcn.com
                    www.ipsofacto-bcn.com
          Manteniment d'ascensors a Sant Boi de Llobregat
www.sigma.cat
              
  www.sigma.cat
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
 Amb molt de gust Diumenge 2019-05-19 15:00
                     
                        Amb molt de gust
                        RAC1
                    
                    
                         
                             Podcasts del programa Amb molt de gust - Programa sencer
                        
                        
                        Podcasts del programa Amb molt de gust - Programa sencer
                        
                    
                                       
                          Avui fem un cafè Nespresso amb Lita Claver, pugem a l’embarcació “Domingo” de l’Albert Bardí, parlem d’espeto de sardines amb Javier Prádanas i Manu Balanzino, juguem amb la influencer a fer una recepta només amb monosíl·labs, ens entaulem al Celler de L’Aspic de Falset, ens prenem el vi Trencaclosques amb els nostres Enoturistes, ens quedem a gust amb la vida amb la Meritxell Falgueras i Raül Balam, i resolem el concurs de receptes amb gelat amb Marc Grañó, xef dels gelats Farggi 
                          
                    
                     
                    
                
Amb molt de gust
RAC1
 
                        
                        Podcasts del programa Amb molt de gust - Programa sencer
                        
                    Avui fem un cafè Nespresso amb Lita Claver, pugem a l’embarcació “Domingo” de l’Albert Bardí, parlem d’espeto de sardines amb Javier Prádanas i Manu Balanzino, juguem amb la influencer a fer una recepta només amb monosíl·labs, ens entaulem al Celler de L’Aspic de Falset, ens prenem el vi Trencaclosques amb els nostres Enoturistes, ens quedem a gust amb la vida amb la Meritxell Falgueras i Raül Balam, i resolem el concurs de receptes amb gelat amb Marc Grañó, xef dels gelats Farggi
----------------------------------------------