www.acatec.net
www.proquimac.com
vpiera.com
www.lallardelmusic.com
vpiera.com
www.acatec.net
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Els experts, de 8 a 9 h - 29/06/2020
Els experts
iCat
Albert Miralles i Roger Seró es lleven amb el peu esquerre, però prometen que el dia serà rodó! Els seus oients són "Els experts", i també és el teu despertador diari. Música, cinema, tecnologia, sèries, llibres, entrevistes, hermenèutica... I els millors plans del dia. Tot, amb bona lletra. I rigor, molt rigor! Tant, que no sabem que fer-ne. De dilluns a divendres, de 7 a 10 h.
Àlex Brendemühl
Entrevistem l'actor Àlex Brendemühl, que interpreta un compositor estrella de música clàssica per explicar una història de violència masclista dintre el sector més alt de la societat. Es titula "El buzo" i, més enllà de la denúncia, es mou per camins i debats més incòmodes. Es projecta dintre el Bcn Film Fest i la dirigeix l'austríac Günter Schwaiger.
Còmics: Última secció de la temporada. Dani Ausente ha preparat quatre propostes que van del retrofuturisme al món rural fantàstic. Són "Bienvenidos a Marte" i "Estela plateada", de Mike Allred, i "Essex county" i "Gideon falls", de Jeff Lemire.
Gastronomia: Anem a la cuina amb la periodista gastronòmica Laura Conde, que ens dirà tot el que volem saber i més sobre les pizzes. Com distingir una bona pizza al primer cop d'ull?
Els experts
iCat
Àlex Brendemühl Entrevistem l'actor Àlex Brendemühl, que interpreta un compositor estrella de música clàssica per explicar una història de violència masclista dintre el sector més alt de la societat. Es titula "El buzo" i, més enllà de la denúncia, es mou per camins i debats més incòmodes. Es projecta dintre el Bcn Film Fest i la dirigeix l'austríac Günter Schwaiger. Còmics: Última secció de la temporada. Dani Ausente ha preparat quatre propostes que van del retrofuturisme al món rural fantàstic. Són "Bienvenidos a Marte" i "Estela plateada", de Mike Allred, i "Essex county" i "Gideon falls", de Jeff Lemire. Gastronomia: Anem a la cuina amb la periodista gastronòmica Laura Conde, que ens dirà tot el que volem saber i més sobre les pizzes. Com distingir una bona pizza al primer cop d'ull?
----------------------------------------------