Detección de defectos
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
Rotulador téxtil
vpiera.com
vpiera.com
distributore scivoli di plastica
www.masgames.it
www.masgames.it
Precios Trombones
www.lallardelmusic.com
www.lallardelmusic.com
Separadores de Corcho
www.barnacork.com
www.barnacork.com
Posca rotuladores
vpiera.com
vpiera.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Els experts, de 7 a 8 h - 06/07/2020
Els experts
iCat
Albert Miralles i Roger Seró es lleven amb el peu esquerre, però prometen que el dia serà rodó! Els seus oients són "Els experts", i també és el teu despertador diari. Música, cinema, tecnologia, sèries, llibres, entrevistes, hermenèutica... I els millors plans del dia. Tot, amb bona lletra. I rigor, molt rigor! Tant, que no sabem que fer-ne. De dilluns a divendres, de 7 a 10 h.
Bianca Steck
Bianca Steck ens presenta el seu primer EP, "Voices & noises", gestat en una estada a Escandinàvia. Aquesta jove barcelonina amb arrels angleses i alemanyes debuta amb força a l'escena catalana amb un aire pop-folk de lletres treballades i un estil íntim i personal.
És cert que determinades begudes i menjars calents fan passar la calor? Amb la periodista gastronòmica Laura Conde parlen de menjars calents per a l'estiu. Us hi atreviu?...
Els experts
iCat
Albert Miralles i Roger Seró es lleven amb el peu esquerre, però prometen que el dia serà rodó! Els seus oients són "Els experts", i també és el teu despertador diari. Música, cinema, tecnologia, sèries, llibres, entrevistes, hermenèutica... I els millors plans del dia. Tot, amb bona lletra. I rigor, molt rigor! Tant, que no sabem que fer-ne. De dilluns a divendres, de 7 a 10 h.
Bianca Steck Bianca Steck ens presenta el seu primer EP, "Voices & noises", gestat en una estada a Escandinàvia. Aquesta jove barcelonina amb arrels angleses i alemanyes debuta amb força a l'escena catalana amb un aire pop-folk de lletres treballades i un estil íntim i personal. És cert que determinades begudes i menjars calents fan passar la calor? Amb la periodista gastronòmica Laura Conde parlen de menjars calents per a l'estiu. Us hi atreviu?...
----------------------------------------------