Estuches saxofón
www.lallardelmusic.com
www.lallardelmusic.com
Polychromos Faber Castell
vpiera.com
vpiera.com
DISA blades
www.acroperda.com
www.acroperda.com
Barreras Seguridad Resistentes
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
DISA Continuous Blast Machines
www.acroperda.com
www.acroperda.com
Anti roedores
www.proquimac.com
www.proquimac.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Els experts, de 8 a 9 h - 06/07/2020
Els experts
iCat
Albert Miralles i Roger Seró es lleven amb el peu esquerre, però prometen que el dia serà rodó! Els seus oients són "Els experts", i també és el teu despertador diari. Música, cinema, tecnologia, sèries, llibres, entrevistes, hermenèutica... I els millors plans del dia. Tot, amb bona lletra. I rigor, molt rigor! Tant, que no sabem que fer-ne. De dilluns a divendres, de 7 a 10 h.
Bianca Steck
Bianca Steck ens presenta el seu primer EP, "Voices & noises", gestat en una estada a Escandinàvia. Aquesta jove barcelonina amb arrels angleses i alemanyes debuta amb força a l'escena catalana amb un aire pop-folk de lletres treballades i un estil íntim i personal.
És cert que determinades begudes i menjars calents fan passar la calor? Amb la periodista gastronòmica Laura Conde parlem de menjars calents per a l'estiu. Us hi atreviu?
Els experts
iCat
Albert Miralles i Roger Seró es lleven amb el peu esquerre, però prometen que el dia serà rodó! Els seus oients són "Els experts", i també és el teu despertador diari. Música, cinema, tecnologia, sèries, llibres, entrevistes, hermenèutica... I els millors plans del dia. Tot, amb bona lletra. I rigor, molt rigor! Tant, que no sabem que fer-ne. De dilluns a divendres, de 7 a 10 h.
Bianca Steck Bianca Steck ens presenta el seu primer EP, "Voices & noises", gestat en una estada a Escandinàvia. Aquesta jove barcelonina amb arrels angleses i alemanyes debuta amb força a l'escena catalana amb un aire pop-folk de lletres treballades i un estil íntim i personal. És cert que determinades begudes i menjars calents fan passar la calor? Amb la periodista gastronòmica Laura Conde parlem de menjars calents per a l'estiu. Us hi atreviu?
----------------------------------------------