roue grenaillage
www.acroperda.com
Medidor Alta Velocidad
www.bitmakers.com
hornos de pintura
www.acatec.net
équipement de grenaillage
www.acroperda.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 El miracle que cada dia hi hagi menjar per a tothom en una ciutat
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
El miracle que cada dia hi hagi menjar per a tothom en una ciutat
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

No t'has preguntat mai com arriba el menjar a les grans ciutats. Els tomàquets, les pomes, els peixos, les carns o les conserves arriben cada dia a les botigues per alimentar els afamats habitants d'una ciutat. Doncs això és el que explica l'arquitecta i urbanista britànica Carolyn Steel al seu llibre "Ciudades hambrientas". Aquesta és una de les recomanacions del nostre llibreter caníbal, Nacho Borraz. De ciutats i de menjar també ens parla el dissenyador Oscar Guayabero, que ens ensenya totes les opcions que tenim per fer-nos un hort urbà, ja sigui en una gran terrassa, un petit balcó o fins i tot a dins de casa. I amb el crític gastronòmic Philippe Regol reflexionem sobre com sobreviuen bars i restaurants amb les restriccions per la Covid. També ens descobrirà alguns petits restaurants que destaquen en temps de pandèmia per fer les coses molt i molt bé.

----------------------------------------------