--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Our dur, de xocolata, pastís, escultura. La tradició pastissera més esperada de l'any és diu "mona"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Our dur, de xocolata, pastís, escultura. La tradició pastissera més esperada de l'any és diu "mona"
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Fem un homenatge a la mona de Pasqua, sigui quina sigui la seva forma i gust. La tradició la vincula a la Setmana Santa i també a l'arribada de la primavera. Què simbolitza l'ou? Des de quan fem mones de xocolata? Perquè són els padrins els que la regalen als fillols? Sentirem nens, nenes, joves, pastissers i pastisseres. I ara que hem sortit de la Quaresma, aprofitem per parlar de les abstinències i els dejunis alimentaris amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. També seu al restaurant caníbal el periodista Marc Casanovas, que des de Boston, ens explica el perquè de l'èxit de la multinacional nord-americana Starbucks. El so que cada setmana ens porta Salvador Garcia-Arbós. I acabem amb l'escena més famosa de la pel·lícula "Forrest Gump".

----------------------------------------------