comprar camas elásticas
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
Spiruline
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Visión Artificial Digital
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
corcho para pared
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
distribuidor de bilhares
www.masgames.pt
www.masgames.pt
cabinas de pintura para vehículos
www.acatec.net
www.acatec.net
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Dades del programa
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Atenció, les imatges i descripcions del programa han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Cuina
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Atenció, les imatges i descripcions del programa han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Cuina
Personatges
Podcasts
- Millors condicions laborals i pujada de preus: eixos clau de la restauració del futur
- Només 6 dones pescadores a Catalunya: "La meva mare es vestia d'home per poder sortir a pescar"
- Pot la Thermomix cuinar els macarrons de l'àvia?
- Nèstor Luján: "L'única mesura de viure és viure sense mesura"
- De 200 euros el cobert a 30 euros. De l'alta cuina a una bodega de barri
- Cuina en perill d'extinció: apadrina un plat!
- L'anguila, el peix misteriós del qual ningú es recorda
- Quin model de ramaderia volem?
- Oli de palma: per què la indústria n'abusa i com podem boicotejar-lo?
- Ricard Camarena, el cuiner obsessionat a no assemblar-se a ningú
- A qui li donem carbó, del món de la gastronomia?
- El fenomen més imbatible de Nadal: el panettone
- Cervell i estómac, una relació amor-odi
- El costat fosc de la xocolata que mengem
- L'univers infinit del mar i muntanya
- Què vol dir que una carn tingui el segell de Benestar Animal?
- Les raons que et faran menjar xai
- Què menjarem si desapareixen les abelles?
- El pastís de formatge que tothom desitja!
- 3 claus per perdre la por a la pastisseria
- L'alimentació sostenible no és una moda, és una emergència!
- Lava, cendra i altres amenaces menys visibles per al plàtan de La Palma
- "Pares, vull deixar de menjar carn!"
- Rossejat de fideus, el plat de pasta que els italians envejen
- No hi ha bon vi sense una bona verema
- El suc de taronja de l'esmorzar és invent de la publicitat
- Per què ara hauries de menjar gamba roja?
- Cuina-menjador o cases sense cuina?
- Els restauradors agraeixen als ciutadans que hagin estat els seus "grans protectors"
- Carn sense animals, l'aliment dels millennials?
- Aprèn a fer la barbacoa com un neandertal!
- A Collserola es conrea i es fa el primer vi de Barcelona
- 20 anys de la revista Cuina, la revolució continua
- Sostenible, l'única alimentació possible
- Què menjaran els futurs habitants de Mart?
- "Dark kitchens", el negoci milionari del menjar per emportar
- Per què els additius tenen tanta mala fama?
- La primera xocolata al món feta amb la polpa del cacao
- Mey Hofmann, pionera en l'ensenyament de l'hostaleria quan ningú volia ser cuiner
- El primer cereal marí ja és aquí!
- L'amor és la clau per cuinar bé
- Com hem passat del pa i la patata a menjar en restaurants amb estrella en tan poc temps?
- Our dur, de xocolata, pastís, escultura. La tradició pastissera més esperada de l'any és diu "mona"
- Et desvelem els beneficis imbatibles de la llet de vaca!
- El cap de sala que va servir gintònics a la reina mare, i mai li va tremolar la mà!
- La dona pagesa fa 40 anys i ara, què ha canviat?
- La cuina domèstica, la que sempre han fet les dones, la més noble i la menys valorada
- Un vi car et resultarà més bo, sempre que sàpigues que és car!
- El miracle que cada dia hi hagi menjar per a tothom en una ciutat
- Joan Roca: "La relació dels restaurants amb el territori serà més potent després de la pandèmia"
- Les sèries que et faran venir ganes de menjar
- Una parella d'enginyers de l'Empordà salven la cassola catalana de tota la vida
- Quant peix menges a la setmana? El nostre mar no ens dona tot el peix que necessitem!
- Estimades Reines d'Orient, porteu-nos bon menjar per aquest 2021
- Neules, l'invent català que hauria ser patrimoni universal
- Nadal en petit comitè, però que no hi falti ni l'escudella ni la carn d'olla!!
- Anòsmia, el costat fosc de la Covid que ens priva del plaer de menjar
- Els secrets del confit més preuat: el marron-glacé!
- Oli d'oliva verge extra. Son 4 paraules, ni una menys!
- Agafeu la cullera! Arriba la revolució sopera!
- La història del cuiner que va perdre el gust i l'olfacte
- Mikel L. Iturriaga "El Comidista": "No hi ha res més bo que un pintxo de surimi amb maionesa"
- Els Estats Units són molt més que hamburgueses, hot dogs i Coca-Cola
- I si t'expliquéssim les dades amb menjar? Les entendries millor?
- Nicola Poltronieri, cuiner italià: "'Al dente' vol dir que t'assabentes del que menges"
- T'expliquem per què la cuina italiana ha conquerit el món
- Ets un golafre fartaner? No pateixis! La gola és el pecat capital amb més bona premsa
- Kav Ly: la dona que produeix 50.000 rotllets de primavera al dia
- Josep M. Salrach: "En moments de fam, l'home és capaç de menjar qualsevol cosa"
- Borja Sierra: "El que està matant l'hostaleria és la incertesa"
- Gabi Martínez: "Molta gent del camp es menysprea pensant que viu en un lloc que no té futur"
- Anna Espelt: "Una de les coses que més vida em dona és escoltar els cicles de la terra"
- L'art d'endolcir-nos la vida
- Plagues a la vinya, carbassons i el futur incert de la restauració
- Lectures d'estiu i pícnics a la fresca
- La Boqueria fa 180 anys
- Menú especial caníbal pel 8-M: gastronomia és una paraula femenina
- Els envasos de plàstic: una revolució fora de control
- Els bodegons: la nostra història gastronòmica a través de l'art
- La decisió més compromesa de la taqueria més popular dels EUA
- Bee Wilson, edulcorants naturals i els estralls del temporal Gloria
- Fruites i verdures ecològiques: són més sanes i nutritives?
- El pijama: recuperem unes postres en perill d'extinció
- El te no és aigua bruta. T'expliquem per què!
- El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto
- Tres Reis d'Orient, tres cartes i una muntanya de carbó
- Maria Nicolau: "La resposta a la sostenibilitat i el malbaratament és la cuina d'abans"
- Torró picant: nyap o top?
- Com mengen per Nadal a l'Argentina, Palestina, Suècia i el Japó?
- Estris de cuina i llibres gastro que has d'embolicar per Nadal i tot el que no cal que compris!
- Quan menjar és un malson: malalties minoritàries que afecten l'alimentació
- Jonathan Safran Foer: "No podem salvar el planeta sense canviar la nostra manera de menjar"
- Una classe d'història a través del pa: dels pans plans al pa de pagès
- Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic
- Xefs que són marques, cantimplores i xirimoies
- El menjar de les dues alemanyes separades pel mur, avellanes i vi de guarda
- Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús
- Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules
- Jesús Pizarro i Yotam Ottolenghi: com viuen els seus restaurants a Londres l'arribada del Brexit?
- Qui va ser el beneit que va fregir la primera patata?
- Beveu en porró, si en sabeu, i mengeu carbassa, que ara toca!
- Llet i carn: reduir-ne el consum salvarà el planeta?
- Ferran Adrià: "La gran revolució gastronòmica que vindrà és descobrir l'art culinari de la Xina"
- Banquet caníbal a Les Grands Buffets
- Com es cuina el menjar d'avió? Per què té tan mala fama?
- Carme Casas: "Els cuiners generalment són gent sense cultura"
- Cinema i menjar, una bonica història d'amor
- La cultura gastronòmica acaba forçant la natura: Es poden plantar arrossars a Finlàndia?
- Alex Atala: sobrevalorem els diners i infravalorem el menjar perquè ens pensem que és un regal
- Menjar, molt més gran que el plat!
- La cuina: l'espai vital d'una casa, històricament silenciat
- El plaer de menjar ens ajuda a continuar vivint
- El cafè, la matèria primera que més diners mou al món després del petroli
- Viatgem per Europa a dalt d'un carretó de formatges
- Bones maneres a taula: com ens hem de comunicar amb els cambrers?
- L'oliva farcida d'anxova: la primera esferificació de la història
- Llibres caníbals per cuinar, per reflexionar i per descobrir altres mons
- Plat combinat de dones caníbals
- Del bar del Parlament al Via Veneto: on mengen els polítics?
- S'ha acabat el bròquil! I altres expressions que inclouen aliments
- Entraries en un restaurant que es diu Herpes Pizza?
- El futur de la pagesia serà femení o no serà
- Harold McGee, l'home que parlava amb els aliments
- Foc, cabra, sal, restaurant, nevera, hamburguesa: la història del menjar en icones
- Filets de melva Tejero: nyap o top?
- Com ha canviat la càmera dels mòbils la nostra manera de menjar?
- Eliana Thibaut Comalada, la dona que ha rebutjat col·laborar amb Ferran Adrià
- Bròquil, plàtan, coriandre, cogombre... Per què ens agraden unes coses i n'odiem d'altres?
- Com influeix la publicitat en la nostra manera de menjar?
- A la Xina, saben el que és l'arròs tres delícies?
- Bèlgica: patates rosses, musclos i cervesa
- La revolució de la xocolata ja ha arribat!
- Tres Reis Mags que reparteixen carbó i fan bons propòsits gastronòmics
- Protocol nadalenc: No li diguis al teu sogre que no t'agrada el dinar de Nadal!
- Estic tip, però no puc parar de menjar!
- Vins naturals: com menys manipulis un vi, millor!
- El xuixo: "Tinc 100 anys i soc el dolç més arriscat de fer"
- Albert Ventura: "Els inspectors Michelin no en tenen ni idea, de cuina"
- L'excel·lència dels plats de caça té un nom: llebre a la royale
- Santi Santamaria deia: "Menja, calla i sigues feliç. I no preguntis, perquè pots ofendre"
- Productors de mandarines: comerç online per sobreviure
- McDonald's versus Dos Palillos: de com l'espai condiciona l'acte de menjar
- Carme Ruscalleda: "Si et mengessis un home o una dona, tindria gust de porc"
- Salah Jamal: "Sense els àrabs no tindríem macarrons"
- La tapa: l'invent més exportat del món
- El mar és de tots, però tenim prou peix per a tothom?
- El disseny a la cuina, cosa de Neandertals
----------------------------------------------