vpiera.com
vpiera.com
vpiera.com
www.lallardelmusic.com
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Llet i carn: reduir-ne el consum salvarà el planeta?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Salvar el planeta passa per deixar de menjar carn? L'hi preguntem a Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, arran de l'informe publicat per l'ONU (concretament pel grup intergovernamental d'experts sobre canvi climàtic) on diu que per combatre el canvi climàtic hem de canviar la nostra dieta menjant menys carn, i que la que mengem ha d'estar produïda de forma sostenible. Un altre dels aliments que genera debat és la llet. El sector làctic és un sector estratègic amb molts diners en joc. El periodista Marc Casanovas ens explica per què n'ha disminuït el consum. Descobrim quina és la magdalena de Proust de l'alcaldessa Ada Colau, quan falten un parell de dies per a la Festa de la Mercè. El nostre crític gastronòmic de capçalera, Philippe Regol, menja al restaurant "Si no fos", de Girona, i la propina la deixa Joan Asens, enòleg i cofundador d'Orto Vins, des del Priorat.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Salvar el planeta passa per deixar de menjar carn? L'hi preguntem a Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, arran de l'informe publicat per l'ONU (concretament pel grup intergovernamental d'experts sobre canvi climàtic) on diu que per combatre el canvi climàtic hem de canviar la nostra dieta menjant menys carn, i que la que mengem ha d'estar produïda de forma sostenible. Un altre dels aliments que genera debat és la llet. El sector làctic és un sector estratègic amb molts diners en joc. El periodista Marc Casanovas ens explica per què n'ha disminuït el consum. Descobrim quina és la magdalena de Proust de l'alcaldessa Ada Colau, quan falten un parell de dies per a la Festa de la Mercè. El nostre crític gastronòmic de capçalera, Philippe Regol, menja al restaurant "Si no fos", de Girona, i la propina la deixa Joan Asens, enòleg i cofundador d'Orto Vins, des del Priorat.
----------------------------------------------