--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Ferran Adrià: "La gran revolució gastronòmica que vindrà és descobrir l'art culinari de la Xina"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Ferran Adrià: "La gran revolució gastronòmica que vindrà és descobrir l'art culinari de la Xina"
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Paula Molés convida a dinar el cuiner que va estar al capdavant del restaurant més revolucionari del món durant més de 20 anys: Ferran Adrià. Descobrim si Adrià fa servir els fogons a casa seva, tot i que qui el coneix sap que ell té per norma no dinar mai. El que sí que us avancem és que menja tan ràpid com parla. Mentre es buiden les llaunes de musclos, calamarsons, verats i ventresca de tonyina parlem amb ell sobre la seva trajectòria i les seves impressions sobre el món de la restauració. Li preguntem "Què és cuinar?", el títol del darrer volum de laBullipedia. La periodista i escriptora Marta Romagosa recorda la seva Magdalena de Proust i la propina la deixa la pagesa Dolors Català des d'Arbeca, a les Garrigues.

----------------------------------------------