cork yoga blocks
www.corkshopbcn.com
cocinita infantil de exterior
www.juegosalairelibre.com
comprar triciclos infantiles
www.juegosalairelibre.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Banquet caníbal a Les Grands Buffets
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Banquet caníbal a Les Grands Buffets
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Els del restaurant caníbal celebrem el final de temporada sense estar-nos de res! Hem agafat l'AVE-SNCF i hem viatjat fins a Narbona, a França, per parar taula a Les Grands Buffets, el bufet lliure més prestigiós d'Europa. Entrem dins les cuines, parlem amb el seu xef de cuina, amb cambrers, amb el mestre formatger que gestiona el bufet de formatges més gran del món i amb el xef pastisser. Toni Massanés ens parla dels productes que se serveixen i ens fa el recorregut imprescindible de les coses que, sens dubte, s'han de tastar. I hem convençut Philippe Regol perquè sotmeti al "Nyap o top" alguns plats de Les Grands Buffets. S'han quedat a Barcelona els nostres estimats Salvador Garcia-Arbós, Clara Antúnez, Óscar Guayabero i Nacho Borraz, que ens han deixat les seves recomanacions per a l'estiu sobre viatges, begudes, barbacoes i llibres. També descobrirem la magdalena de Proust de Joan Roca. I propina doble per aquest últim programa: Jordi Asturgó i Maria Nicolau s'estiren!

----------------------------------------------