Transporte de material óptica
www.ipsofacto-bcn.com
Sensor Distancia
www.bitmakers.com
Green S
www.proquimac.com
columpios homologados
www.juegosalairelibre.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Com es cuina el menjar d'avió? Per què té tan mala fama?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Com es cuina el menjar d'avió? Per què té tan mala fama?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

El menjar d'avió és, segurament, un dels que més mala fama té. Com es dissenya i com es cuina? Com menjarem als avions d'aquí 20 anys? Entrem a la cuina de Gate Gourmet, l'empresa líder mundial en càtering aeri, amb el seu xef executiu a Espanya, Aitor Rodríguez. I què diu la ciència sobre com varia la percepció del gust dalt d'un avió? Ho preguntem a Charles Spence, catedràtic de Psicologia Experimental de la Universitat d'Oxford, i autor del llibre "Gastrofísica. La nueva ciencia de la comida". Amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós viatgem pel món i aprenem a menjar com els locals. L'actor David Verdaguer recorda la seva magdalena de Proust. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, ens explica quins productes tenim de temporada. El periodista gastronòmic Roger Estrada tasta una Coca-Cola de cafè al "Nyap o top?". El crític Philippe Regol menja al restaurant Aponiente, a Cadis, i la propina la deixa Jordi Asturgó, de l'"APM?"

----------------------------------------------