Copic Markers
vpiera.com
patinetes infantiles
www.juegosalairelibre.com
Colorant Caramel
www.proquimac.com
Barreras Seguridad Resistentes
www.bitmakers.com
Cosmetic Pigments
www.proquimac.com
Barreras de seguridad
www.bitmakers.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Carme Casas: "Els cuiners generalment són gent sense cultura"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Carme Casas: "Els cuiners generalment són gent sense cultura"
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Com veu el món de la gastronomia la periodista que va narrar els grans canvis de la cuina del segle XX? Parlem amb Carme Casas, periodista ja retirada, especialitzada en gastronomia. Va veure néixer la Nouvelle Cuisine i va ser la primera que va donar a conèixer El Bulli i que va explicar la cuina d'avantguarda. El 1995 va rebre el Premi Nacional de Gastronomia. També bevem sangria de qualitat amb la sommelier i nutricionista Clara Antúnez. El director de la fundació Alícia, Toni Massanés, parla del conill i d'altres productes que tenim de temporada. L'equip de l'"APM?" de Catalunya Ràdio (Xavi Cazorla, Montse Barcon, Oriol Dalmau i Jordi Asturgó) tasta llengua d'ànec marinada al "Nyap o top??"de Gerard Jubany. L'escriptor Jordi Puntí explica quina és la seva "magdalena de Proust". El crític gastronòmic Philippe Regol dina al Gresca Bar i la propina la deixa la cuinera del Ferrer de Tall Maria Nicolau.

----------------------------------------------