www.bitmakers.com
www.corkshopbcn.com
www.ascensorsbaro.com
www.masgames.pt
vpiera.com
vpiera.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Cinema i menjar, una bonica història d'amor
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Entrem al cinema Boliche de Barcelona, no pas per menjar-hi, sinó per veure i escoltar com es menja i com es cuina a la gran pantalla, i ho fem amb Àlex Gorina, savi i director des de fa 32 anys del programa "La finestra indiscreta" de Catalunya Ràdio. L'argument de la nostra pel·lícula d'avui és descobrir les 3 grans escenes de menjar de la història del cinema! També anem de pícnic amb el dissenyador Òscar Guayabero; Xavier Ruzafa, petit productor i propietari de la botiga Oro Líquido de Barcelona, ens dona les claus perquè la recollida de l'oliva sigui tot un èxit; el director de la fundació Alícia, Toni Massanés, ens diu quins productes tenim de temporada aquesta setmana; el periodista d'El Periódico Pau Arenós tasta l'hamburguesa que Dani García ha dissenyat per a McDonald's al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el cineasta Carlos Marqués-Marcet recorda la seva "Magdalena de Proust"; el crític gastronòmic Philippe Regol dina al Bar Verat i la propina la deixa Jordi Asturgó de l'"APM?"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Entrem al cinema Boliche de Barcelona, no pas per menjar-hi, sinó per veure i escoltar com es menja i com es cuina a la gran pantalla, i ho fem amb Àlex Gorina, savi i director des de fa 32 anys del programa "La finestra indiscreta" de Catalunya Ràdio. L'argument de la nostra pel·lícula d'avui és descobrir les 3 grans escenes de menjar de la història del cinema! També anem de pícnic amb el dissenyador Òscar Guayabero; Xavier Ruzafa, petit productor i propietari de la botiga Oro Líquido de Barcelona, ens dona les claus perquè la recollida de l'oliva sigui tot un èxit; el director de la fundació Alícia, Toni Massanés, ens diu quins productes tenim de temporada aquesta setmana; el periodista d'El Periódico Pau Arenós tasta l'hamburguesa que Dani García ha dissenyat per a McDonald's al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el cineasta Carlos Marqués-Marcet recorda la seva "Magdalena de Proust"; el crític gastronòmic Philippe Regol dina al Bar Verat i la propina la deixa Jordi Asturgó de l'"APM?"
----------------------------------------------