fabricante de baloiços
www.masgames.pt
grenaillage
www.acroperda.com
Sensor Color
www.bitmakers.com
CARLO-BANFI blades
www.acroperda.com
Set de Caligrafia
vpiera.com
Precios Saxofones
www.lallardelmusic.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 La cultura gastronòmica acaba forçant la natura: Es poden plantar arrossars a Finlàndia?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
La cultura gastronòmica acaba forçant la natura: Es poden plantar arrossars a Finlàndia?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

De què depèn que els xinesos no tolerin la llet? Per què els americans sempre prenen begudes fredes? Fem girar el globus terraqüi amb el catedràtic de Geografia Humana Francesc Nadal per descobrir com el territori on vivim determina com mengem, o bé com nosaltres modifiquem el territori per menjar el que volem! També li preguntem per les Indicacions Geogràfiques Protegides i per les Denominacions d'Origen. De la del Priorat en sap, i molt, Álvaro Palacios, enòleg i viticultor, propietari del Celler Álvaro Palacios, amb qui parlarem de la importància de les D.O. Viatgem fins al Japó i fem un recorregut pels horts urbans que cultiven els millors xefs europeus mentre ho aprenem tot del cafè amb el nou volum de la Bullipedia, de Ferran Adrià. Són les tres novetats gastro del nostre llibreter de capçalera, Nacho Borraz. El director de la fundació Alícia, Toni Massanés, parla de musclos. Philippe Regol menja a l'Espai Sucre i la cuinera del Ferrer de Tall, Maria Nicolau, deixa la propina.

----------------------------------------------