www.corkshopbcn.com
www.barnacork.com
www.lallardelmusic.com
www.bitmakers.com
www.corkshopbcn.com
www.ipsofacto-bcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Alex Atala: sobrevalorem els diners i infravalorem el menjar perquè ens pensem que és un regal
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Alex Atala, el xef més important del Brasil i un dels més influents del món, s'asseu a la taula del Restaurant Caníbal. El seu restaurant D.O.M., a Sao Paulo, està reconegut amb dues estrelles Michelin i és el número 5 a la llista 50 Best Restaurants de Llatinoamèrica. La revolució d'Alex Atala passa per posar en valor la cuina brasilera, ensenyar-la al món i recuperar ingredients autòctons de l'Amazones. Del Brasil anem fins a Mèxic amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós, que ens descobreix els trets distintius de la gastronomia autòctona; Clàudia Sans, quarta generació a Cafés el Magnífico, tasta una raresa al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla de la xocolata i d'altres productes de temporada; el crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Cal Trumfo de la Torre d'Oristà, i la propina la deixa Jordi Asturgó de l'"APM?"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Alex Atala, el xef més important del Brasil i un dels més influents del món, s'asseu a la taula del Restaurant Caníbal. El seu restaurant D.O.M., a Sao Paulo, està reconegut amb dues estrelles Michelin i és el número 5 a la llista 50 Best Restaurants de Llatinoamèrica. La revolució d'Alex Atala passa per posar en valor la cuina brasilera, ensenyar-la al món i recuperar ingredients autòctons de l'Amazones. Del Brasil anem fins a Mèxic amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós, que ens descobreix els trets distintius de la gastronomia autòctona; Clàudia Sans, quarta generació a Cafés el Magnífico, tasta una raresa al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla de la xocolata i d'altres productes de temporada; el crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Cal Trumfo de la Torre d'Oristà, i la propina la deixa Jordi Asturgó de l'"APM?"
----------------------------------------------