www.acroperda.com
www.bitmakers.com
www.acroperda.com
www.juegosalairelibre.com
www.barnacork.com
www.juegosalairelibre.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Menjar, molt més gran que el plat!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
El Museu Victoria and Albert acull fins al 20 d'octubre una de les exposicions sobre menjar més esperades de l'any: "Food: bigger than the plate" ("Menjar: més gran que el plat"). Passegem per l'exposició amb José Pizarro, un cuiner extremeny que fa vint anys que viu i treballa a Londres, on té quatre restaurants de cuina espanyola. L'exposició està dividida en quatre blocs temàtics i inclou 70 instal·lacions de dissenyadors, artistes, cuiners, ramaders i científics. Totes ens recorden que gairebé tots els grans temes que ens preocupen passen pel com i què mengem. El futur de la nostra alimentació és a les nostres mans! També netegem la mala imatge que tenen els vins dolços amb la sommelier Clara Antúnez; la periodista Mar Calpena tasta un vermut sense alcohol al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el director de la Fundació Alícia Toni Massanés parla dels fideus; el crític gastronòmic Philippe Regol menja a Marea Alta i la propina la deixa la cuinera Maria Nicolau.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
El Museu Victoria and Albert acull fins al 20 d'octubre una de les exposicions sobre menjar més esperades de l'any: "Food: bigger than the plate" ("Menjar: més gran que el plat"). Passegem per l'exposició amb José Pizarro, un cuiner extremeny que fa vint anys que viu i treballa a Londres, on té quatre restaurants de cuina espanyola. L'exposició està dividida en quatre blocs temàtics i inclou 70 instal·lacions de dissenyadors, artistes, cuiners, ramaders i científics. Totes ens recorden que gairebé tots els grans temes que ens preocupen passen pel com i què mengem. El futur de la nostra alimentació és a les nostres mans! També netegem la mala imatge que tenen els vins dolços amb la sommelier Clara Antúnez; la periodista Mar Calpena tasta un vermut sense alcohol al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el director de la Fundació Alícia Toni Massanés parla dels fideus; el crític gastronòmic Philippe Regol menja a Marea Alta i la propina la deixa la cuinera Maria Nicolau.
----------------------------------------------