www.proquimac.com
www.sigma.cat
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
www.masgames.it
www.acroperda.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
La cuina: l'espai vital d'una casa, històricament silenciat
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
L'espai de la cuina pot tenir molts significats i és un dels més especials de la casa. Tot i això, aquesta estança s'ha ignorat durant dècades. Entrem en una cuina excepcional, la de la Pedrera de Barcelona, de la mà de la historiadora Isabel Segura, que fa anys que es dedica a la recerca per escriure un llibre únic i revelador: "Cuines de Barcelona" (Comanegra). Parlem dels primers tuppers que van sortir al mercat i dels de l'actualitat amb el dissenyador Òscar Guayabero. La periodista gastronòmica Cristina Jolonch, autora de "De carne y hueso. Conversaciones sobre la gastronomía y la vida" (Libros de Vanguardia), tasta un marmitako al "Nyap o top?" de Gerard Jubany. Sabrem quina és la magdalena de Proust de l'editora Maria Bohigas. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens explica les propietats de les cireres. El crític Philippe Regol menja al Bardeni i la propina la deixa Jordi Asturgó, de l'"APM?"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
L'espai de la cuina pot tenir molts significats i és un dels més especials de la casa. Tot i això, aquesta estança s'ha ignorat durant dècades. Entrem en una cuina excepcional, la de la Pedrera de Barcelona, de la mà de la historiadora Isabel Segura, que fa anys que es dedica a la recerca per escriure un llibre únic i revelador: "Cuines de Barcelona" (Comanegra). Parlem dels primers tuppers que van sortir al mercat i dels de l'actualitat amb el dissenyador Òscar Guayabero. La periodista gastronòmica Cristina Jolonch, autora de "De carne y hueso. Conversaciones sobre la gastronomía y la vida" (Libros de Vanguardia), tasta un marmitako al "Nyap o top?" de Gerard Jubany. Sabrem quina és la magdalena de Proust de l'editora Maria Bohigas. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens explica les propietats de les cireres. El crític Philippe Regol menja al Bardeni i la propina la deixa Jordi Asturgó, de l'"APM?"
----------------------------------------------