www.ascensoresprim.com
www.masgames.it
www.acroperda.com
www.acatec.net
www.acroperda.com
castelomega.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
El plaer de menjar ens ajuda a continuar vivint
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
El cervell humà és un dels òrgans que més curiositat desperta i un dels més sensibles a la falta d'aliment. Per què mengem? Per què ens provoca plaer menjar? Entrevistem el neurocientífic Ignacio Morgado, que fa més de 30 anys que estudia el nostre cervell i que acaba de publicar el llibre "Deseo y placer. La ciència de las motivaciones" (Ariel). Nacho Borraz @librosalabrasa ve carregat de novetats editorials relacionades amb la gastronomia i l'acte de menjar. L'actor Jordi Martínez ens explica la seva magdalena de Proust. Xavi Miró, propietari de la formatgeria Llet Crua, tasta un cheddar al whiski a "Nyap o top". El productor d'oli Xavier Ruzafa ens explica quines condicions ha de reunir un camp d'oliveres per produir oli d'oliva verge extra de qualitat. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, ens explica quins productes tenim de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al Plata Bistró de Barcelona i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
El cervell humà és un dels òrgans que més curiositat desperta i un dels més sensibles a la falta d'aliment. Per què mengem? Per què ens provoca plaer menjar? Entrevistem el neurocientífic Ignacio Morgado, que fa més de 30 anys que estudia el nostre cervell i que acaba de publicar el llibre "Deseo y placer. La ciència de las motivaciones" (Ariel). Nacho Borraz @librosalabrasa ve carregat de novetats editorials relacionades amb la gastronomia i l'acte de menjar. L'actor Jordi Martínez ens explica la seva magdalena de Proust. Xavi Miró, propietari de la formatgeria Llet Crua, tasta un cheddar al whiski a "Nyap o top". El productor d'oli Xavier Ruzafa ens explica quines condicions ha de reunir un camp d'oliveres per produir oli d'oliva verge extra de qualitat. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, ens explica quins productes tenim de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al Plata Bistró de Barcelona i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.
----------------------------------------------