www.proquimac.com
www.masgames.es
www.bitmakers.com
vpiera.com
www.bitmakers.com
www.ipsofacto-bcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
El cafè, la matèria primera que més diners mou al món després del petroli
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
D'on ve el cafè que bevem i com es conrea? Quina quantitat de cafeïna conté un espresso? I un cafè de filtre? Totes les respostes les tenen Oriol Mestre, barista de la cafeteria Bond del barri de Sant Gervasi de Barcelona, i Salvador Sans, expert cafeter i propietari de Cafès el Magnífico. També anem fins a Figueres de la mà del periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós, que ens explica la importància de la cuina de l'Alt Empordà en l'evolució de la cuina catalana; sabrem quina és la Magdalena de Proust de la pianista Clara Peya; el director de la fundació Alícia, Toni Massanés, ens parla dels cargols i d'altres productes de temporada; la periodista gastronòmica Carme Gasull s'asseu a la taula del restaurant Caníbal i tasta un snack d'algues al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el crític gastronòmic Philippe Regol menja al nou restaurant de l'Hotel Casa Fuster: el Panot; i la propina la posa Jordi Asturgó del programa "APM?"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
D'on ve el cafè que bevem i com es conrea? Quina quantitat de cafeïna conté un espresso? I un cafè de filtre? Totes les respostes les tenen Oriol Mestre, barista de la cafeteria Bond del barri de Sant Gervasi de Barcelona, i Salvador Sans, expert cafeter i propietari de Cafès el Magnífico. També anem fins a Figueres de la mà del periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós, que ens explica la importància de la cuina de l'Alt Empordà en l'evolució de la cuina catalana; sabrem quina és la Magdalena de Proust de la pianista Clara Peya; el director de la fundació Alícia, Toni Massanés, ens parla dels cargols i d'altres productes de temporada; la periodista gastronòmica Carme Gasull s'asseu a la taula del restaurant Caníbal i tasta un snack d'algues al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el crític gastronòmic Philippe Regol menja al nou restaurant de l'Hotel Casa Fuster: el Panot; i la propina la posa Jordi Asturgó del programa "APM?"
----------------------------------------------