Arte y cerámica
vpiera.com
Sistemas Transmisión
addendum.es
hersteller von spielhäuser
www.masgames.com
renovación de ascensores
www.ascensoresprim.com
Carmoisine
www.proquimac.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Viatgem per Europa a dalt d'un carretó de formatges
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Viatgem per Europa a dalt d'un carretó de formatges
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

En aquest recorregut ens acompanyaran Enric Canut, l'expert en formatges més prestigiós del país, autor d'"Els formatges a Catalunya" i productor a la formatgeria Tros de Sort, a Sort (Pallars Sobirà); i Jaume Subirós, xef i propietari del Motel Empordà de Figueres, el restaurant que el 1961 va introduir el carretó de formatges a la sala per primer cop a Catalunya. I també sabrem quina és la Magdalena de Proust de la dramaturga Marta Buchaca; descobrim què són i com es fan els vins blancs amb criança, amb la sommelier i nutricionista Clara Antúnez. La periodista gastronòmica Tana Collados torna a asseure's a la taula del Restaurant Caníbal per tastar una estranyesa al "Nyap o top?" de Gerard Jubany. Els cigrons sí que són un superaliment! En parla el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, que ens explica quins productes podem trobar de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix dos neobistrots de París i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.

----------------------------------------------