--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Bones maneres a taula: com ens hem de comunicar amb els cambrers?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Bones maneres a taula: com ens hem de comunicar amb els cambrers?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Quines són les queixes més habituals dels clients? I quines són les coses que més molesten els cambrers? Asseguts a taula us donem les claus per comunicar-vos com cal amb el personal de sala dels restaurants, amb Josep Armenteros, xef i propietari del restaurant El Cinco, de Barcelona, i amb Montse Guals, professora de Protocol a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Blanquerna i assessora d'imatge a l'empresa "Qué me pongo?". El crític de cinema i presentador de "La Finestra Indiscreta" Àlex Gorina, recorda la seva magdalena de Proust; el director de la fundació Alícia, Toni Massanés, ens explica on podem comprar pa de qualitat a Catalunya i també quins productes tenim de temporada; Rubén Sanchez, propietari del Super Friki Market, tasta un paquet de galetes japoneses al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el crític gastronòmic Philippe Regol menja als restaurants Quatre Molins i Tossal Gros, i la propina la posa Jordi Asturgó de l'"APM?".

----------------------------------------------