www.barnacork.com
www.masgames.com
castelomega.com
www.sigma.cat
www.sigma.cat
www.bitmakers.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Plat combinat de dones caníbals
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Un tastet del bo i millor de les dones que s'han assegut a taula: la historiadora de la cuina Eliana Thibaut Comalada; Carmen Alcaraz del Blanco, periodista, gastrònoma i humanista; Cristina Jolonch, periodista gastronòmica, parla de la figura de Manuel Vázquez Montalbán; la filòsofa Marta Tafalla reflexiona sobre el veganisme; Tamae Imachi (Dos Palillos) ens introdueix al món del sake; la periodista gastronòmica Garme Gasull explica l'origen de les estrelles Michelin; Isabel Lugo, professora d'història de la gastronomia al CETT, treu l'entrellat a la història de la tapa; la fotògrafa Becky Lawton reflexiona sobre els canvis en la nostra manera de menjar des que existeixen les càmeres dels mòbils. També viatgem a Grècia amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós; Toni Massanés parla dels espàrrecs i altres productes de temporada, i se sotmet al "Nyap o top?"; Philippe Regol visita el restaurant "Mala Hierba" i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Un tastet del bo i millor de les dones que s'han assegut a taula: la historiadora de la cuina Eliana Thibaut Comalada; Carmen Alcaraz del Blanco, periodista, gastrònoma i humanista; Cristina Jolonch, periodista gastronòmica, parla de la figura de Manuel Vázquez Montalbán; la filòsofa Marta Tafalla reflexiona sobre el veganisme; Tamae Imachi (Dos Palillos) ens introdueix al món del sake; la periodista gastronòmica Garme Gasull explica l'origen de les estrelles Michelin; Isabel Lugo, professora d'història de la gastronomia al CETT, treu l'entrellat a la història de la tapa; la fotògrafa Becky Lawton reflexiona sobre els canvis en la nostra manera de menjar des que existeixen les càmeres dels mòbils. També viatgem a Grècia amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós; Toni Massanés parla dels espàrrecs i altres productes de temporada, i se sotmet al "Nyap o top?"; Philippe Regol visita el restaurant "Mala Hierba" i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.
----------------------------------------------