cabinas pintado
www.acatec.net
Sensor Alta Velocidad
www.bitmakers.com
Transporte urgente Madrid
www.ipsofacto-bcn.com
Pigments per Tintes
www.proquimac.com
cabinas de polvo
www.acatec.net

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Del bar del Parlament al Via Veneto: on mengen els polítics?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Del bar del Parlament al Via Veneto: on mengen els polítics?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Ens esperen uns dies d'intensa activitat política, però què mengen els polítics? És més productiva una trobada al voltant d'una taula que no pas en un despatx? Uneix, el menjar? Entrevistem Marta Corbalan, periodista de la secció de Política de Catalunya Ràdio, al bar del Parlament de Catalunya. Li preguntem quins hàbits alimentaris tenen els polítics i qui esmorza o dina al bar. Entrevistem Joan Rigol, expresident del Parlament de Catalunya, i visitem el restaurant Via Veneto per parlar amb el seu propietari, Pere Monje. La somelier Clara Antúnez parla de begudes carbonatades i de sifons; el músic Lluís Gavaldà recorda la seva magdalena de Proust; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens explica l'origen de les empanades; la periodista Laura Conde tasta unes patates amb gust de pop a la gallega al "Nyap o top?"; el crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Oníric, del xef Miquel Centelles, i la propina la posa Jordi Asturgó de l'"APM?".

----------------------------------------------