cabinas pintado
www.acatec.net
PANGBORN blades
www.acroperda.com
Plumas Lamy
vpiera.com
Comprar Corcho
www.barnacork.com
white boards
www.corkshopbcn.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 La revolució de la xocolata ja ha arribat!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
La revolució de la xocolata ja ha arribat!
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

De xocolata industrial, tots n'hem tastat, però imagineu-vos que us diuen que aquest any tastareu la xocolata com mai abans ho havíeu fet. Sabeu què és el moviment "bean to bar"? Entrevistem el mestre xocolater Olivier Fernandez, director de l'Escola de Pastisseria del Gremi de Pastissers de Barcelona, i també l'historiador més important de la xocolata, el francoveneçolà Nikita Harwich, autor del llibre "Historia del chocolate". La sommelier i nutricionista Clara Antúnez parla de vins negres suaus i Toni Massanés de les perdius i les guatlles; Ana Lovefood determinarà si les xips de còctel de gamba són un nyap o un producte top; el crític gastronòmic Philippe Regol visita tres bars de Barcelona: el Michigan, el Diània i el Torpedo. I la propina la posa Jordi Asturgó.

----------------------------------------------