sell cork sheets
www.corkshopbcn.com
Teclado Yamaha 273
www.lallardelmusic.com
comprar columpios
www.juegosalairelibre.com
mayorista de futbolines
www.masgames.es

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Tres Reis Mags que reparteixen carbó i fan bons propòsits gastronòmics
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Tres Reis Mags que reparteixen carbó i fan bons propòsits gastronòmics
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Al restaurant caníbal hem parat taula per a tres Reis Mags: Ricard Martín, Mar Calpena i Josep Sucarrats. Aquests tres periodistes gastronòmics responen a les preguntes de les cartes que ens han escrit alguns dels nostres col·laboradors: veurem canvis en la visibilitat i el reconeixement de la dona en el món de la gastronomia? Com podem reduir la quantitat de plàstics que utilitzem a la cuina? Està en perill el nostre patrimoni gastronòmic? També reparteixen carbó i fan bons propòsits per al 2019. Josep Sucarrats se sotmet al nostre "Nyap o top"; Toni Massanés, de la Fundació Alícia, ens parla de les taronges i d'altres productes de temporada; el crític gastronòmic Philippe Regol visita Ca l'Isidre de Barcelona; Joan Colomo explica quina és la seva Magdalena de Proust, i Maria Nicolau hi posa la propina.

----------------------------------------------