corcho natural
www.corkshopbcn.com
servodirección BJR
addendum.es
Mensajero documentos confidenciales
www.ipsofacto-bcn.com
corcho aislante acustico
www.corkshopbcn.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Albert Ventura: "Els inspectors Michelin no en tenen ni idea, de cuina"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Albert Ventura: "Els inspectors Michelin no en tenen ni idea, de cuina"
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Quins són els restaurants que premia la "Guia Michelin" i per què? Què passa si no fas el tipus de cuina que se suposa que has de fer? L'hi preguntem a Albert Ventura, xef del Coure, un restaurant excel·lent que no té cap estrella i que tampoc la vol. Amb la periodista Carme Gasull repassem la història de la "Guia vermella" i entrevistem Andy Hayler, el periodista britànic que ha menjat a tots els tres estrelles del món. Amb el dissenyador Òscar Guayabero resolem el misteri de les teteres de bar que sempre gotegen. Toni Massanés ens parla de la coliflor i d'altres productes que ara estan de temporada. Tastem unes patates amb allioli amb Delicious Martha per decidir si són nyap o són top. I... és bo el criteri de la "Guia Michelin"? El nostre crític de capçalera, Philippe Regol, respon. I la propina avui la deixa la cuinera Maria Nicolau.

----------------------------------------------