colchonetas elásticas
www.juegosalairelibre.com
Titanium Dioxide
www.proquimac.com
cork for terrariums
www.corkshopbcn.com
Sensor Medida
www.bitmakers.com
Corcho Expandido
www.barnacork.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 L'excel·lència dels plats de caça té un nom: llebre a la royale
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
L'excel·lència dels plats de caça té un nom: llebre a la royale
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

És temps de caça, però de tots els plats el més nostrat potser seria la llebre a la royale, que encara es fa en restaurants de tradició. La salsa es fa amb la sang de l'animal. Ens ho expliquen Paula Molés i Salvador Garcia-Arbós.

----------------------------------------------