Caballetes de pintura
vpiera.com
vpiera.com
camas elásticas resistentes
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
elementos de agua para parques infantiles
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
hersteller von plastikrutschen
www.masgames.com
www.masgames.com
Guitarras Cort
www.lallardelmusic.com
www.lallardelmusic.com
Manteniment d'ascensors a Sant Feliu de Llobregat
www.sigma.cat
www.sigma.cat
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
L'excel·lència dels plats de caça té un nom: llebre a la royale
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
És temps de caça, però de tots els plats el més nostrat potser seria la llebre a la royale, que encara es fa en restaurants de tradició. La salsa es fa amb la sang de l'animal. Ens ho expliquen Paula Molés i Salvador Garcia-Arbós.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
És temps de caça, però de tots els plats el més nostrat potser seria la llebre a la royale, que encara es fa en restaurants de tradició. La salsa es fa amb la sang de l'animal. Ens ho expliquen Paula Molés i Salvador Garcia-Arbós.
----------------------------------------------
Paula Molés