toboganes infantiles
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
Envio immediato barcelona madrid
www.ipsofacto-bcn.com
www.ipsofacto-bcn.com
toboganes para parques infantiles
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
comprar corcho
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
Verificación de piezas mecánicas
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
Viruta de Corcho
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
L'excel·lència dels plats de caça té un nom: llebre a la royale
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
És temps de caça, però de tots els plats el més nostrat potser seria la llebre a la royale, que encara es fa en restaurants de tradició. La salsa es fa amb la sang de l'animal. Ens ho expliquen Paula Molés i Salvador Garcia-Arbós.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio

Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
És temps de caça, però de tots els plats el més nostrat potser seria la llebre a la royale, que encara es fa en restaurants de tradició. La salsa es fa amb la sang de l'animal. Ens ho expliquen Paula Molés i Salvador Garcia-Arbós.
----------------------------------------------