Ponceau 4R
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Tapón Corcho
www.barnacork.com
www.barnacork.com
equipos de pintura profesional
www.acatec.net
www.acatec.net
Set Copic Sketch
vpiera.com
vpiera.com
Metal Complex Dyes
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Empresas de Ascensores en Girona
www.sigma.cat
www.sigma.cat
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
El mar és de tots, però tenim prou peix per a tothom?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Visitem el port de Barcelona i parlem amb biòlegs marins i pescadors per saber quina és la situació dels nostres mars i si podem continuar menjant peix com fins ara. Amb l'Ana Vega, descobrim la relació de la maionesa amb Maó, a Menorca. Toni Massanés, de la Fundació Alícia, ens recorda què hem de comprar aquesta setmana. La periodista Mar Calpena haurà de tastar la Cola Bio Organic i decidir si és un nyap o és top. I el Philippe Regol ens fa la seva crítica sobre un lloc acabat d'inaugurar, el Bar Thonet de Barcelona.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio

Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Visitem el port de Barcelona i parlem amb biòlegs marins i pescadors per saber quina és la situació dels nostres mars i si podem continuar menjant peix com fins ara. Amb l'Ana Vega, descobrim la relació de la maionesa amb Maó, a Menorca. Toni Massanés, de la Fundació Alícia, ens recorda què hem de comprar aquesta setmana. La periodista Mar Calpena haurà de tastar la Cola Bio Organic i decidir si és un nyap o és top. I el Philippe Regol ens fa la seva crítica sobre un lloc acabat d'inaugurar, el Bar Thonet de Barcelona.
----------------------------------------------