--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 El mar és de tots, però tenim prou peix per a tothom?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
El mar és de tots, però tenim prou peix per a tothom?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Visitem el port de Barcelona i parlem amb biòlegs marins i pescadors per saber quina és la situació dels nostres mars i si podem continuar menjant peix com fins ara. Amb l'Ana Vega, descobrim la relació de la maionesa amb Maó, a Menorca. Toni Massanés, de la Fundació Alícia, ens recorda què hem de comprar aquesta setmana. La periodista Mar Calpena haurà de tastar la Cola Bio Organic i decidir si és un nyap o és top. I el Philippe Regol ens fa la seva crítica sobre un lloc acabat d'inaugurar, el Bar Thonet de Barcelona.

----------------------------------------------