www.proquimac.com
vpiera.com
www.sigma.cat
www.acroperda.com
www.ipsofacto-bcn.com
www.sigma.cat
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Ferran Adrià: "La fama, el reconeixement, és la pitjor droga del món"
L'ofici d'educar (El suplement)
Catalunya Ràdio
Elisabet Pedrosa, d'ofici, educadora! Una aposta per la reflexió de pares, mares, educadors i la veu de l'experiència, els nens i nenes. Podem canviar el món des de l'educació! "El suplement", amb Roger Escapa, incorpora aquest any la mirada més educativa, sense paternalismes, cada diumenge a les 06.00
A "L'ofici d'educar" conversem al BulliLab amb Ferran Adrià, un geni de la gastronomia, un visionari, considerat en diverses ocasions el millor xef del món, i que ha revolucionat el món de la gastronomia gràcies a les seves creacions gastronòmiques al Bulli, primer, (amb tres estrelles Michelin) i, després, amb Elbullifoundation. "Menjar coneixement per alimentar la creativitat i la innovació", diu Ferran Adrià; i això també ho ha aplicat a l'educació a través de dos grans projectes: "Las escuelas creativas" i "T'ho explico a la cuina" per apropar la cuina i els hàbits saludables a les famílies. Coneixerem aquests projectes, i parlarem del que ha aportat el restaurant el Bulli, de cultura, coneixement, gastronomia, creativitat, èxit, fracàs i innovació; i passejarem també per la seva infància per conèixer les claus del seu èxit internacional. I acabarem amb "Torna-la a posar" i el músic Jose Luis Santiso, que ens porta la cançó "De ellos aprendí" de David Rees
L'ofici d'educar (El suplement)
Catalunya Ràdio
A "L'ofici d'educar" conversem al BulliLab amb Ferran Adrià, un geni de la gastronomia, un visionari, considerat en diverses ocasions el millor xef del món, i que ha revolucionat el món de la gastronomia gràcies a les seves creacions gastronòmiques al Bulli, primer, (amb tres estrelles Michelin) i, després, amb Elbullifoundation. "Menjar coneixement per alimentar la creativitat i la innovació", diu Ferran Adrià; i això també ho ha aplicat a l'educació a través de dos grans projectes: "Las escuelas creativas" i "T'ho explico a la cuina" per apropar la cuina i els hàbits saludables a les famílies. Coneixerem aquests projectes, i parlarem del que ha aportat el restaurant el Bulli, de cultura, coneixement, gastronomia, creativitat, èxit, fracàs i innovació; i passejarem també per la seva infància per conèixer les claus del seu èxit internacional. I acabarem amb "Torna-la a posar" i el músic Jose Luis Santiso, que ens porta la cançó "De ellos aprendí" de David Rees
----------------------------------------------